Bildeler til din Suzuki

Slitedeler som bremseklosser, dekk og felger må byttes en gang i blant. Men hvor du kjøper reservedelene til din Suzuki fra er ikke likegyldig.

Originale reservedeler

Kjøper du reservedeler til Suzukien din ved et Suzuki-verksted kan du være trygg på at du får gode, originale deler som passer til din bil.

Det er høye sikkerhetskrav knyttet til produksjon av originale deler. Handler du på et autorisert Suzuki-verksted kan du være sikker på at delene er produsert etter fabrikantens spesifikasjoner og er av beste kvalitet. De originale delene sikrer at Suzukien din beholder sin originale kvalitet, og de forlenger bilens levetid og pålitelighet.

Suzuki har en svært profesjonell og god logistikk- og lagerorganisasjon som lagerfører de fleste reserve- og skadedeler man skulle trenge, også til eldre biler.

Unngå falske bildeler

Salg av falske bildeler er et reelt problem. Ikke bare kan falske reservedeler være av dårlig kvalitet, i verste fall kan det være livsfarlig å benytte falske deler på bilen. Vår anbefaling er derfor å kontakte et Suzuki-verksted dersom du trenger deler til din Suzuki. Der vil du finne både ekspertise og originale reservedeler til Suzukien din.

Les mer om Suzuki-verksted her.

Fyll inn skjemaet nedenfor for å kontakte Suzuki-verkstedet ditt.

 

Klikk her for å finne din nærmeste forhandler, eller fyll ut skjemaet nedenfor så tar vi kontakt.