EU kontroll på Suzuki merkeverksted

På tide med EU-kontroll? Et Suzuki merkeverksted kjenner Suzukien din best og kan utføre en EU-kontroll på bilen din.

Hva er EU kontroll?

EU-kontroll på merkeverksted EU-kontroll, også kalt Periodiske kjøretøykontroll (PKK), er en lovpålagt sjekk av bilen som skal foretas første gang fire år etter registrering.

Deretter skal bilen til EU-kontroll hvert andre år. At EU-kontroll er gjennomført og godkjent innen fristen er ditt ansvar som bileier.

Et Suzuki merkeverksted kjenner Suzukien din best og kan utføre en EU-kontroll på bilen din. Suzuki merkeverksteder er eksperter på Suzuki. Vi har en spesialkompetanse ingen kan matche.

Hvorfor EU-kontroll?

EU-kontrollen utføres for å sikre at bilen oppfyller kravene som er satt til sikkerhet og miljø. EU sin målsetning er å gi en tryggere og mer miljøvennlig bilpark. EU-kontrollen er to-delt. I sikkerhetsdelen kontrolleres blant annet lys, sikt, hjul, belter og bremser. I miljødelen måles støy og avgasser.

Unngå falske bildeler

Den siste tiden har det vært en økning av falske og piratkopierte bildeler. Unngå derfor å kjøpe bildeler på billige nettsteder, av privatpersoner eller i andre uautoriserte kanaler.

Bruker du et autorisert Suzuki verksted, blir bilen din vedlikeholdt etter fabrikkens spesifikasjoner og delene er i henhold til fabrikkens krav.

Hvorfor har EU-kontrollen blitt dyrere?

Myndighetenes direktiv 2014/45EU stiller følgende krav som påvirker vår kostnad for gjennomføring av din EU-kontroll: Obligatorisk opplæring og godkjenning av kontrollør Pålegg om investering i nytt utstyr Årlig kontroll og kalibrering av utstyr Flere kontrollpunkter i selve EU-kontrollen

Interessert i en EU kontroll?

Fyll ut kontaktskjemaet under for å bli kontaktet av ditt nærmeste verksted

Velg forhandler

Velg en forhandler

Jeg ønsker kontakt grunnet

Velg hvorfor du ønsker kontakt

Din kontaktinformasjon

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon om Suzuki fra våre forhandlere. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.