Suzuki med takstativ, takboks, sykkelstativ og hengerfeste

Pakke Suzukien din til ferie

Gruer du deg til å pakke bilen til ferien? Vi har løsningene som kan gjøre det lettere.

Å pakke bilen til ferie kan være utfordrende. Til din Suzuki finnes det heldigvis løsninger som utvider bilens lastekapasitet eller som rett og slett gir deg mulighet til bedre komfort og flere aktiviteter på reisen.

Her er 5 gode løsninger:

 

1. Takstativ

Når bagasjerommet er fullt, kan et takstativ være kjekt å ha. Noe bagasje kan festes direkte på takstativet, annet er det lettere å frakte med seg om du i tillegg setter på en takboks. Vi har også holdere til både surfebrett, kajakk og kano som monteres på takstativet.

2. Takboks

Mange bruker takboks for å utvide lastekapasiteten når de skal på ferie. Takboksene kommer i ulike prisklasser, størrelser og varianter.

Les mer om takboks til Suzuki her

3. Sykkelstativ

Er du av typen som ønsker en aktiv ferie? Da kan det være fint å ha med seg sykkel. Sykkelen gir deg mulighet til å få opp pulsen, men du får også sightseeing på en helt annen måte enn om du sitter i bilen. Vi har sykkelstativer som passer ditt behov og løsninger til både hengerfeste og takstativ, med muligheter for å transportere flere sykler.

4. Tilhengerfeste

Mange ønsker å ha et tilhengerfeste på bilen sin. Har du ikke tilhengerfeste kan du få det ettermontert hos din Suzuki-forhandler og dermed utvide lastekapasiteten ved hjelp av en tilhenger eller et sykkelstativ.

Les mer om hengerfeste til Suzuki her.

5. Baksetebag og kjøleboks

Baksetebagen inneholder både et stort rom for oppbevaring og to koppholdere. Har du to barn i baksetet, så ryktes det at baksetebagen fungerer utmerket – både til oppbevaring og til å forebygge krangling. Verdt å teste? Kjøleboksen rommer 15 l og holder mat og drikke kaldt under hele turen. Spar penger, ta med niste og drikke hjemmefra.

 

Suzuki Vitara med lastepakke Baksetebag til Suzuki

 

Din Suzuki-forhandler hjelper deg å finne lasteløsninger som passer din Suzuki og ditt behov. Besøk din forhandler eller fyll ut kontaktskjemaet nedenfor for å ta kontakt.

 

Er din Suzuki klar for årets lengste kjøretur? 5 råd som øker sjansene for en problemfri bilferie finner du her.

 

 

 

 

 

 

Klikk her for å finne din nærmeste forhandler, eller fyll ut skjemaet nedenfor så tar vi kontakt.