Reiseklar bil

Er bilen din klar for tur? Vi har det du trenger for å maksimere bilens lastekapasitet og få med utstyr som takboks, ski, sykler, kajakk og annet.

Takstativ

Med et takstativ kan du enkelt maksimere bilens lastekapasitet og få med utstyr som takboks, ski, sykler, kajakk og annet. Vi har takstativ til alle Suzuki modeller.

Skistativ

Transporter skiene dine på en trygg og enkel måte. Vi har skistativ til alle Suzuki modeller. Stativene kan monteres på tak eller hengerfeste og har plass til opptil 6 par ski.

Sykkelstativ

Skal du på sykkeltur i ferien? Transporter syklene på en trygg måte. Vi har flere ulike sykkelstativ med plass til en eller flere sykler – og som kan monteres enten på taket, på bakluken eller på tilhengerfestet av din Suzuki. Kontakt din forhandler for hva vi kan tilby til din bil.

Takboks

Trenger du ekstra lasteplass så kan en takboks være løsningen. Vi har ulike typer takbokser til din Suzuki – som kan fås i sort, hvit eller bilens farge.

Tilhengerfeste

Det er fullt mulig å ettermontere et tilhengerfeste. Vi tilbyr hengerfester til alle Suzuki modeller. Et hengerfeste har flere fordeler, først og fremst øker du lastekapasiteten ved at du kan ha med deg tilhenger eller sykkelstativ.

Sportsstativer

Blir det en aktiv ferie i år? Med et sportsstativ til din Suzuki kan du trygt og enkelt frakte kajakker, kano, padlebrett eller surfebrett – og lasten er rask og enkel å losse.

Kontakt din forhandler for hva vi kan tilby til din bil.

Lastegitter

Et lastegitter til din Suzuki Across gjør at du kan ha med mer bagasje. Du kan laste bagasje helt opp til taket i bagasjerommet uten fare for at lasten faller fremover til baksetet.

Vil du ha mer informasjon om hvilket utstyr vi kan tilby din bil?

Fyll ut skjemaet under for å kontakte ditt nærmeste verksted.

Velg forhandler

Velg en forhandler

Jeg ønsker kontakt grunnet

Velg hvorfor du ønsker kontakt

Din kontaktinformasjon

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon om Suzuki fra våre forhandlere. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.