Reservedeler til din Suzuki

Slitedeler som bremseklosser, dekk og felger må byttes en gang i blant. Men det er ikke det samme hvor du kjøper reservedelene til din Suzuki fra.

Originale reservedeler

Kjøper du reservedeler til Suzukien din ved et Suzuki-verksted kan du være trygg på at du får gode, originale deler som passer til din bil. Det er høye sikkerhetskrav knyttet til produksjon av originale deler. Handler du på et autorisert Suzuki-verksted kan du være sikker på at delene er produsert etter fabrikantens spesifikasjoner og av beste kvalitet. De originale delene sikrer at Suzukien din beholder sin originale kvalitet og de forlenger bilens levetid og pålitelighet.

Suzuki har en svært profesjonell og god logistikk -og lagerorganisasjon som lagerfører de fleste reserve -og skadedeler man skulle trenge, også til eldre biler.

Unngå falske bildeler

Salg av falske bildeler er et reelt problem. Ikke bare kan falske reservedeler være av dårlig kvalitet, i verste fall kan det være livsfarlig å benytte falske deler på bilen. Vår anbefaling er derfor å kontakte et Suzuki-verksted dersom du trenger deler til din Suzuki. Der vil du finne både ekspertise og originale reservedeler til Suzukien din.

Bli kontaktet

Kontakt din Suzuki-forhandler ved hjelp av kontaktskjemaet under

Velg forhandler

Velg en forhandler

Jeg ønsker kontakt grunnet

Velg hvorfor du ønsker kontakt

Din kontaktinformasjon

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon om Suzuki fra våre forhandlere. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.