Service på Suzuki merkeverksted

Det kan lønne seg å velge et Suzuki merkeverksted til å utføre servicen – fordi det er vi som kjenner Suzukien din best.

Hvorfor EU-kontroll?

Forlenger bilens levetid På et autorisert Suzuki-verksted møter du spesialister på Suzuki, og bilen din får originale Suzuki-deler.

Disse delene sikrer at bilen beholder sin originale kvalitet, og forlenger både levetid og pålitelighet. Dette gir deg vissheten om at Suzukien din fortsetter å holde høy Suzuki-kvalitet også etter service.

Bygger tillit ved salg av din Suzuki

Gjennomfører du service og reparasjoner hos ditt autoriserte Suzuki-verksted bygger du tillit og trygghet hos kjøpere, dersom du skal selge eller bytte inn din Suzuki. Du sikrer deg med andre ord en bedre annenhåndsverdi når du skal bytte bil.

Unngå falske bildeler

Den siste tiden har det vært en økning av falske og piratkopierte bildeler. Unngå derfor å kjøpe bildeler på billige nettsteder, av privatpersoner eller i andre uautoriserte kanaler.

Bruker du et autorisert Suzuki verksted, blir bilen din vedlikeholdt etter fabrikkens spesifikasjoner og delene er i henhold til fabrikkens krav.

Bestill service

Service på din Suzuki bør utføres jevnlig. Vi oppfordrer alle Suzuki-eiere til å gjøre vedlikehold av bilen hos autorisert Suzuki-verksted, med originale Suzuki-deler. Har du spørsmål om serviceintervall for din bil, ta kontakt med Suzuki-verkstedet ditt.

Ønsker du service på din Suzuki?

Fyll ut kontaktskjemaet under for å bli kontaktet av ditt nærmeste Suzuki verksted.

Velg forhandler

Velg en forhandler

Jeg ønsker kontakt grunnet

Velg hvorfor du ønsker kontakt

Din kontaktinformasjon

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon om Suzuki fra våre forhandlere. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.