Service på autorisert Suzuki-verksted

Skal din Suzuki på service?

Det kan lønne seg å velge et Suzuki merkeverksted til å utføre servicen – fordi det er vi som kjenner Suzukien din best.

Forlenger bilens levetid

På et autorisert Suzuki-verksted møter du spesialister på Suzuki, og bilen din får originale Suzuki-deler. Disse delene sikrer at bilen beholder sin originale kvalitet, og forlenger både levetid og pålitelighet. Dette gir deg vissheten om at Suzukien din fortsetter å holde høy Suzuki-kvalitet også etter service.

Bygger tillit ved salg av din Suzuki

Gjennomfører du service og reparasjoner hos ditt autoriserte Suzuki-verksted bygger du tillit og trygghet hos kjøpere, dersom du skal selge eller bytte inn din Suzuki. Du sikrer deg med andre ord en bedre annenhåndsverdi når du skal bytte bil.

 

Unngå falske bildeler

Den siste tiden har det vært en økning av falske og piratkopierte bildeler. Unngå derfor å kjøpe bildeler på billige nettsteder, av privatpersoner eller i andre uautoriserte kanaler. Bruker du autorisert Suzuki-verksted kan vi garantere at du får ekte og trygg vare.

Les mer om reservedeler til Suzuki her.

Bestill service

Service på din Suzuki bør utføres jevnlig. Vi oppfordrer alle Suzuki-eiere til å gjøre vedlikehold av bilen hos autorisert Suzuki-verksted, med originale Suzuki-deler. Har du spørsmål om serviceintervall for din bil, ta kontakt med Suzuki-verkstedet ditt.

For å bestille en service, kontakt ditt Suzuki merkeverksted ved hjelp av kontaktskjemaet nederst på siden eller finn nærmeste forhandler her.

 

Klikk her for å finne din nærmeste forhandler, eller fyll ut skjemaet nedenfor så tar vi kontakt.