På tide med nye sommerdekk?

Visste du at krav til mønsterdybde på sommerdekk er 1,6 mm, men NAF anbefaler minst 3 mm? Vi hjelper deg å vurdere kvaliteten på dine dekk.

 

Kvalitetsdekk fra Nokian Tyres

Både Suzuki og Nokian er «som skapt for norske forhold» og vi ønsker at du skal føle deg trygg når du er ute og kjører på norske veier. Når du skal bytte ut sommerdekkene dine så anbefaler vi deg derfor dekk fra Nokian. Nokian har i flere år vært blant de aller beste dekkene du får, både til sommer -og vinterføre.

 

Hakka-garanti og forsterkede sidevegger

Hvis en dose uflaks fører til så stor skade på ditt Nokian Hakka sommerdekk eller Hakkapeliitta vinterdekk at det ikke kan repareres får du nytt dekk helt gratis (i ett år etter kjøpsdato). Gjør et trygt dekk-kjøp og ta i bruk Hakka-garanti! Tjenesten forutsetter at Hakka-garantien aktiveres innen to uker fra kjøpsdato.

Forsterkede sidevegger: Gummiblandingen i dekksidene er forsterket med Aramid-fibre for å gi bedre beskyttelse.

Til din Suzuki anbefaler vi

 

Nokian Hakka Black 2

Mestrer de strenge kravene til den nordiske sommeren. Dekket har en stabil styreevne selv på oppkjørte veier og røff asfalt.

Kontakt forhandler

For et godt tilbud på sommerdekk til din bil, kontakt din Suzuki forhandler ved hjelp av kontaktskjemaet under eller finn nærmeste forhandler her.

Velg forhandler

Jeg ønsker kontakt grunnet

Din kontaktinformasjon

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon om Suzuki Norge fra våre forhandlere. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.