På tide med nye vinterdekk?

Visste du at krav til mønsterdybde på vinterdekk er minimum 3 mm, men NAF anbefaler minst 4 mm? Vi hjelper deg å vurdere kvaliteten på dine dekk.

 

Kvalitetsdekk fra Nokian

Både Suzuki og Nokian er “som skapt for norske forhold” og vi ønsker at du skal føle deg trygg når du er ute og kjører på norske veier. Når du skal bytte ut vinterdekkene dine så anbefaler vi deg derfor dekk fra Nokian. Nokian har i flere år vært blant de aller beste dekkene du får.

Komplette hjul

Alle komplette vinterhjul er utstyrt med original Suzuki lufttrykksensor og aluminiumsfelger behandlet for norske forhold.

 

Hakka-garanti og forsterkede sidevegger

Hvis en dose uflaks fører til så stor skade på ditt Nokian Hakka sommerdekk eller Hakkapeliitta vinterdekk at det ikke kan repareres får du nytt dekk helt gratis (i ett år etter kjøpsdato). Gjør et trygt dekk-kjøp og ta i bruk Hakka-garanti! Tjenesten forutsetter at Hakka-garantien aktiveres innen to uker fra kjøpsdato.

Forsterkede sidevegger: Gummiblandingen i dekksidene er forsterket med Aramid-fibre for å gi bedre beskyttelse.

Til din Suzuki anbefaler vi

 

Nokian Hakkapeliitta R3

Piggfritt vinterdekk som gir deg en perfekt kombinasjon av sikkerhet og komfort.

 

Nokian Hakkapeliitta 9

Verdens første patenterte konsept med to forskjellige pigger. Sammen gir de fantastisk grep.

Kontakt forhandler

For et godt tilbud på vinterdekk til din bil, kontakt din Suzuki forhandler ved hjelp av kontaktskjemaet under eller finn nærmeste forhandler her.

Velg forhandler

Jeg ønsker kontakt grunnet

Din kontaktinformasjon

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon om Suzuki Norge1 fra våre forhandlere. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.