Ignis Offroad 4x4 Hybrid

Ignis Offroad er oppfølgeren til den helt nyskapende kompakt SUVen Ignis SUV. Med et enda tøffere design er Ignis Offroad klar for hverdagens utfordringer!

Du kan lease Ignis fra kun kr. 1.748,-* pr. måned. Dette gjelder Ignis SUV Offroad 4×4 Hybrid med metallic-lakk, SafeTech-pakke og vinterhjul.

Swift 4x4 Hybrid

Swift 4×4 er en av Norges mest solgte småbiler og den nye modellen kommer med en hybridmotor som sørger for enda lavere forbruk og CO2-utslipp. Dette gjør nye Swift til en avgiftsvinner – noe som gjenspeiles i den lave prisen. Firehjulstrekk er en selvfølge og modellen er fullspekket med utstyr.

Du kan lease Swift 4×4 Hybrid fra kun kr.1.863,-* pr måned. Dette gjelder Swift Hybrid 4×4, med SafeTech+-pakke, metallic lakk og vinterhjul.

Across 4x4 Plugin Hybrid

ACROSS 4×4 er en robust og sporty SUV som er utstyrt med et klasseledende plug-in hybrid-system og med det elektroniske firehjulsdrift-system «E-Four». ACROSS 4X4 er en kompromissløs, fullverdig og moderne SUV.

Du kan lease Suzuki ACROSS 4×4 plug-in-hybrid fra kun kr. 4.206,-* per måned. Dette inkluderer First Edition-pakke, vinterhjul og metallic-lakk.

Vitara 4x4

Kjempesuksessen Vitara 4×4 kommer med nye avgiftsgunstige 130 hk Hybrid og 140HK Boosterjet Turbo bensinmotorer. De nye kraftfulle turbomotorene gir deg fantastiske kjøreegenskaper i kombinasjon med lavt forbruk!

Du kan lease Vitara 4×4 fra kun kr. 2.144,-* pr. måned. Dette gjelder Vitara SUV 4×4, metallic lakk og vinterhjul.

S-Cross SUV 4x4

En helt ny Suzuki S-Cross med ny og sterkere hybrid turbomotor. Nye S-Cross SUV 4×4 er høyere, bredere og har den helt nye BoosterJet turbo bensinmotoren. S-Cross SUV 4×4 har også hele 440 liter bagasjerom, som er klassens største. Firehjulstrekk er standard, og utstyrsnivået svært høyt.

Du kan lease S-Cross SUV 4×4 fra kun kr. 2.141,-* pr måned. Dette gjelder S-Cross SUV 4×4 metallic lakk og vinterhjul.

Kontakt oss

Ønsker du at en av våre forhandlere skal ta kontakt med deg?

Hva gjelder forespørselen?

Hvilken modell?

Velg forhandler

Velg forhandler

Jeg ønsker kontakt grunnet

Din kontaktinformasjon

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon om Suzuki Norge fra våre forhandlere. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.