Fordel med leasing/privatleie

Selv om Suzuki er et av bilmerkene som holder seg best i pris på bruktmarkedet, er det ingen hemmelighet at biler faller i verdi. Ved å inngå en avtale om leasing/privatleie tar forhandler denne risikoen, og du kan ved endt avtale bare levere fra deg bilen. Dette er i stor grad et bekymringsfritt bilhold. Det som er viktig ved en slik avtale er at service og vedlikehold gjennomføres som avtalt hos et autorisert Suzuki-verksted. Du får stor forutsigbarhet, og du binder ingen kapital.

Fordel med billån

Du eier bilen selv, og du kan selge den når som helst. Fleksibiliteten ved billån gjør at du kan ombestemme deg hvis ditt bilbehov forandrer seg. Du får fradrag for renteutgifter. Det er ingen begrensning på kjørelengde, og du har en potensiell gevinst ved salg

Alle våre forhandlere tilbyr Suzuki Finans gjennom våre to samarbeidspartnere, og vår oppfordring er at du tar imot et tilbud på finansiering uavhengig av om du egentlig har bestemt deg for finansieringsform. Det er rimeligere enn du tror.

Bli kontaktet

Din nærmeste Suzukiforhandler vil kunne hjelpe deg med å få finans til din bil. Fyll ut skjemaet under for å bli kontaktet vedr. finans til din Suzuki.

Velg forhandler

Jeg ønsker kontakt grunnet

Din kontaktinformasjon

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon om Suzuki Norge fra våre forhandlere. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.