ACROSS 4x4 Plug-in Hybrid

ACROSS 4x4 Plug-in Hybrid Leasing fra 5.605,-* pr. mnd.

ACROSS 4X4 Plug-in Hybrid er en robust og sporty SUV, utstyrt med et sofistikert plug-in hybrid-system og med det elektroniske firehjulsdrift-system «E-Four».

ACROSS 4x4 Plug-in Hybrid

ACROSS 4X4 Plug-in Hybrid er en kompromissløs, fullverdig og moderne familie-SUV. Den leveres med 4×4 og automatgir som standard, og kan trekke henger opptil 1.500 kg.

Med 75 km elektrisk rekkevidde kan du kjøre elektrisk i hverdagen, og samtidig slippe rekkeviddeangst på de lengre turene.

Ta kontakt med din nærmeste forhandler for mer informasjon om vår store familie-SUV!

Bli kontaktet for tilbud

75 km elektrisk rekkevidde

ACROSS er utstyrt med et sofistikert plug-in hybrid-system som gir økonomisk forbruk og lave CO2-utslipp. Den har elektrisk rekkevidde på hele 75 kilometer.

Les mer
Plug-in hybrid
ACROSS er utstyrt med et sofistikert plug-in hybrid-system som gir økonomisk forbruk og lave CO2-utslipp.

Det skorter heller ikke på kjørefølelse, for bilen har både kvikk respons og lynrask akselerasjon. Rosinen i pølsa er en elektrisk rekkevidde på hele 75 kilometer. Ved bykjøring er rekkevidden oppgitt til 98 km (WLTP)

I kjernen av plug-in hybrid-systemet er det to kraftige elektriske motorer som gir et kraftig dreiemoment i lav hastighet, kombinert med en sterk 2,5 liters motor for rask akselerasjon for høyere hastigheter. Denne kombinasjon av en 2,5 liters bensinmotor og to elektriske motorer på henholdsvis 134kW og 40kW, gir ACROSS en motoreffekt på hele 306HK. Bilen akselerer fra 0-100 på kun 6 sekunder.

 

Fire kjøremoduser

Plug-in hybrid-systemet er utstyrt med fire moduser: standarden EV-modus, auto EV/HV-modus, HV-modus og batteriladnings-modus. Sjåføren kan selv velge hvilken modus man ønsker å benytte, avhengig av kjøreforhold og batterinivå. I EV-modus vil kjøretøyet kun drives av den elektriske motoren, selv ved full akselerasjon. I EV/HV-modus vil bensinmotoren bidra når det for eksempel skal akselereres. I batteriladnings-modus vil den også ta over over lading av batteriet.

Avansert 4x4

Uansett terreng, vil ACROSS sitt 4×4-system gi deg selvtillit og kontroll på veien. 4×4 er selvfølgelig inkludert i prisen på din ACROSS!

Les mer
E-Four Electronic 4×4-system
ACROSS 4x4 Plug-in Hybrid er utstyrt med et avansert firehjulstrekk-system som gir utmerket trekkraft, kontroll og stabilitet under alle typer kjøreforhold.

ACROSS er utstyrt med E-Four Electronic 4×4-system – et intelligent elektrisk 4×4-system som tilpasses for å optimalisere ytelsen etter behov. Enten du kjører på snødekte fjellveier, gjørmebelagte skogsveier eller våte bygater, gir firehjulsdriften i ACROSS 4×4 deg den nødvendige stabiliteten og kontrollen du trenger.

Dette betyr at du kan oppnå maksimal trekkraft på glatte veier, samtidig som du sparer energi når det er nødvendig. Dette bidrar til både drivstoffeffektivitet og økt sikkerhet.

Med E-Four systemet kan du velge mellom 4 ulike kjøremoduser: Normal, Eco, Sport og Trail. Ved å bytte modus vil bilen tilpasse seg forholdene og ønsket kjørestil.

4×4 er selvfølgelig inkludert i prisen på din ACROSS!

En trygg reise

Sikkerhet er en topp prioritet i ACROSS 4×4 Plug-in Hybrid. Den er utstyrt med et bredt spekter av sikkerhetsteknologier, og er rangert med full pott i Euro NCAP.

Les mer
Sikkerhet i fokus
Sikkerhet er en topp prioritet for Suzuki, og ACROSS 4x4 er intet unntak.

Denne avanserte SUV-en er utstyrt med et bredt spekter av sikkerhetsteknologier som er designet for å beskytte føreren, passasjerene og andre trafikanter under alle kjøreforhold. Sikkerhetsnivået er rangert til fem stjerner og full pott i den anerkjente kollisjonstesten Euro NCAP.

Her er noen av sikkerhetsfunksjonene i ACROSS:

 

Kollisjonsvarsler med auto-brems:

Dette systemet hjelper føreren med å unngå kollisjoner med andre biler, syklister eller andre myke trafikanter. Dette gjøres ved å overvåke veien med en millimeter-presis radar, samt et kamera. Systemet gir varsler og hjelper til med nedbremsing.

 

Dynamic Radar Cruise Control (ACC):

Dynamic Radar Cruise Control  sørger for at du kjører i en gitt hastighet og tilpasser avstanden til bilen foran. Fartsbegrensningen sørger for at du ikke overstiger hastigheten du har satt – selv i tett trafikk.

 

Blindsonevarsling:

Blindsonevarsleren overvåker om det kommer biler eller andre objekter passerende ved din blindsone. I sidespeilet varsles du med et ikon som lyser opp, i tillegg vil bilen gi et lydsignal om du kjører mot objektet i blindsonen.

Trafikkskiltgjenkjenning (RSA):

Bilen overvåker trafikkskilt, og viser dem på informasjonsdisplayet foran sjåfør. Dermed har du hele tiden full kontroll.

 

Lane Tracing Assist (LTA)

LTA er en funksjon som overvåker kjøretøyets posisjon i kjørefeltet, og hjelper deg med å styre når det er nødvendig å holde deg i midten av veibanen.

 

Krysstrafikkvarsel bak:

Denne funksjonen hjelper deg å unngå kollisjoner når du rygger ut av parkeringplasser ved å varsle dersom det nærmer seg kjøretøy fra høyre eller venstre bak.

Interiør

Det komfortable, velutformede interiøret med kvalitetstrekk og stillige detaljer bidrar til en svært komfortabel kjøreopplevelse.

Fullspekket med
utstyr
Oppvarmet
ratt
Sorte
skinnseter
 • Sorte skinnseter

  Bilens seter i sort skinn er av god komfort, og kan oppvarmes både forseter og bakseter.

 • 9" Touchskjerm

  9" touchskjerm som kan kobles opp med både Apple CarPlay og Android Auto.

 • Stort bagasjerom

  ACROSS leveres med et av klassens største bagasjerom, som rommer hele 500 liter.

 • Oppvarmet ratt

  Når temperaturen er kald utendørs, er det godt med oppvarmet ratt inne i bilen.

 • Romslig plass i baksetet

  Også passasjerene i baksetet har god plass! Her finner bak også to ISO-fix-festepunkter.

Kampanjer

Spar kr. 45.000,- på SafeTech utstyrspakke

Nå kan du kjøpe SafeTech utstyrsnivå den oppgraderte ACROSS 4×4 Plug-in Hybrid . Utstyret er verdt totalt kr. 45.000,- men vil koste deg kr. 0,-. SafeTech utstyrsnivå inkluderer: Oppgradert multimediasystem, trådløs Apple CarPlay, sorte skinnseter, 19″ alufelger, elektrisk bakdør m/fotsensor, mørke ruter, 8-veis elektrisk førersete, oppvarmet ratt og bakseter, elektrisk parkeringsbrems.

Få et tilbud

Kjør ACROSS for 5.605,-* pr. mnd.

Nå kan du lease den oppgraderte versjonen av ACROSS 4×4 Plug-in Hybrid for kr. 5.605,-* pr. mnd.

 

Se vilkår
Kjør ACROSS for 5.605,-* pr. mnd.
Se vilkår under

Vilkår: Månedspris 5.605,-* inkl. mva.

*Betingelser: 36 mnd./15.000 km pr. år
Forskuddsleie: 162.500,-. inkl. mva.
Etablering: 4.995,- inkl. mva.
Nominell rente f.t.: 7,40%

Totalt kr. 369.290,- inkl. mva.
I tillegg kommer frakt, klargjøring, årsavgift, forsikring og termingebyr på 95,- kr. pr. mnd.

Tilbudet inkluderer First Edition utstyrspakke, vinterhjul, matter og tectyl.

Galleri

Sportslighet og robusthet smeltet sammen i en fremtredende SUV preget av skarpe hjørner, dristige linjer og et tøft sporty ansikt med høy støtfanger og stor åpen grill.

Garanti

For et trygt og pålitelig bilhold, selges alle Suzuki med 5 år/100.000 km garanti, avhengig av hva som inntreffer først. I tillegg leveres bilen med 12 års rustgaranti og 5 års lakkgaranti. Alle biler er understellsbehandlet i Norge, som beskytter bilen din mot rustdannelse.

Farger

Blå

Grå

Sølv

Svart

Spesialfarger

Hvit

Rød

Våre forhandlere

Vi har et stort og landsdekkende forhandlernettverk som hjelper deg med et trygt og godt bilhold. Se oversikt over våre forhandlere i linken under.

Se våre forhandlere

Bli kontaktet

Ønsker du mer informasjon om Suzuki ACROSS? Fyll ut skjemaet under for å bli kontaktet av en av våre forhandlere.

Hva gjelder henvendelsen?

Hvilken modell?

Velg en modell

Velg forhandler

Velg en forhandler

Velg forhandler

Velg en forhandler

Jeg ønsker kontakt grunnet

Velg hvorfor du ønsker kontakt

Din kontaktinformasjon

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon om Suzuki fra våre forhandlere. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.