Crossoveren S-Cross 4x4 Hybrid

En helt ny Suzuki S-Cross med ny og sterkere Boosterjet turbomotor med hybridteknologi – og nå også med automatgir! S-Cross 4×4 Hybrid har også hele 440 liter bagasjerom, som er klassens største. Firehjulstrekk er standard, og utstyrsnivået svært høyt. S-Cross trekker 1.500 kg hengervekt.

 

Hybridteknologi

S-Cross 4×4 Hybrid kommer med Suzuki sitt hybridsystem – Smart Hybrid Vehicle by Suzuki (SHVS). Bilen konverterer kinetisk energi som skapes ved bremsing eller ved reduksjon av hastighet.

Denne energien lagres i et spesielt batteri som sørger for å forbedre drivstofforbruket til S-Cross SUV. Energien som er lagret brukes i utgangspunktet på to måter.

Den første er for å starte Suzuki sin Integrerte Start Generator (ISG). Dette hjelper motoren ved akselerering, spesielt i en oppoverbakke.

I tillegg til å hjelpe motoren ved akselerering, inkluderer hybridsystemet en start/stopp funksjon. Systemet skrur av motoren når bilen står stille, noe som reduserer drivstofforbruket og CO2-utslippet når det er mye trafikk.

Hybridsystemet hjelper dette systemet ved å bruke elektrisitet for å starte bilen igjen, noe som gjør bilen enda mer effektiv.

Sikkerhet

Suzuki har noen av markedets sikreste biler. Suzuki S-Cross 4×4 Hybrid har selvfølgelig 5 stjerner i EuroNCAP, og har mange innovative sikkerhetssystemer som blant annet:

Adaptive Cruise Control (ACC):
Adaptive Cruise Control  sørger for at du kjører i en gitt hastighet og tilpasser avstanden til bilen foran. Fartsbegrensningen sørger for at du ikke overstiger hastigheten du har satt.

Radar Brake Support  (RBS):
Radar Brake Support er et kollisjonsforhindrende system som bruker refleksjon fra en radarsensor montert på fronten av kjøretøyet.  Systemet hjelper deg med å unngå kollisjoner, samt minimere kollisjonsskader ved bruk av advarsler og automatisk bremsing.

Garanti

For et trygt og pålitelig bilhold, selges alle Suzuki med 5 år/100.000 km garanti, avhengig av hva som inntreffer først. I tillegg leveres bilen med 12 års rustgaranti og 5 års lakkgaranti.

Alle biler er understellsbehandlet med Tectyl i Norge, som beskytter bilen din mot rustdannelse.

Farger

Canyon Brown
Cool White
Cosmic Black
Energtic Red
Galactic Gray
Mineral Gray
Silky Silver
Sphere Blue

Leasing

Du kan lease S-Cross 4×4 Hybrid fra kun kr. 2.494,-* pr måned. Dette gjelder S-Cross 4×4 130HK Hybrid med automat, metallic lakk, Safetech-pakke og vinterhjul.

*Betingelser:

36mnd/30.000 km totalt
Startleie: kr. 75.000,- inkl. mva.
Etableringsgebyr: kr. 5.363,- inkl. mva.
Totalpris: kr. 170.159,-

I tillegg kommer årsavgift og forsikring.
Lokal frakt tilkommer.

Utvalgt tilbehør

Mer info

Klikk på linkene under for å få mer info om S-Cross 4×4 Hybrid.

Bli kontaktet

Ønsker du å prøvekjøre eller få mer informasjon om Suzuki S-Cross 4×4 Hybrid? Fyll ut skjemaet under for å bli kontaktet av en av våre forhandlere.

Hva gjelder forespørselen?

Hvilken modell?

Velg forhandler

Velg forhandler

Jeg ønsker kontakt grunnet

Din kontaktinformasjon

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon om Suzuki Norge fra våre forhandlere. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.