SUZUKI EVX Konseptutgaven av elektriske Suzuki eVX. Kommer i 2025.

Bli med på Suzukis spennende elektriske reise med lanseringen av eVX - Suzukis første elbil. Allerede nå kan du bli kjent med konseptutgaven.

Suzuki-DNA føres videre

Møt Suzuki eVX – første elektriske bil fra Suzuki. En elektrisk og romslig SUV med tiltalende og sporty design, og selvfølgelig de samme Suzuki-egenskapene som før.

Det ligger i Suzuki sitt DNA å bygge biler med 4×4, og den nye el-modellen er intet unntak. Høy bakkeklaring, godt utsyn og god fremkommelighet blir også kjennetegn for den elektriske bilen.

Suzuki har allerede sluppet bilder av konseptbilen, som vil være tett på utseendet til produksjonsmodellen som kommer i 2025.

Mer info kommer.

Romslig SUV med lang rekkevidde

Suzuki eVX er 4,3 meter lang, 1,8 meter bred og 1,6 meter høy, og tilbyr rikelig med plass i kabinen takket være sin store akselavstand. Batteriet har en kapasitet på 60 kWh, noe som gir bilen en rekkevidde på opptil 500 kilometer (ved bykjøring, WLTP ikke bekreftet).

Den elektriske drivlinjen sikrer en behagelig og lydløs kjøreopplevelse, samtidig som den leverer imponerende dreiemoment og rask respons på gasspedalen.

Følg vårt nyhetsbrev for siste info om Suzuki eVX