Swift 4x4 hybrid En av Norges mest solgte småbiler

Den nye modellen kommer med en hybridmotor som sørger for enda lavere forbruk og CO2-utslipp. Dette gjør nye Swift til en avgiftsvinner – noe som gjenspeiles i den lave prisen.

Swift 4x4 Hybrid!

Swift 4×4 er en av Norges mest solgte småbiler, og den nye modellen kommer med en hybridmotor som sørger for enda lavere forbruk og CO2-utslipp.

Firehjulstrekk er en selvfølge og modellen lanseres med en rekke nyheter som bl.a. filvarsling, Adaptiv Cruise Control, Bakkestart-assistent, ryggekamera og DAB+ radio.

Med tøft design, gode kjøreegenskaper og firehjulstrekk er nye Swift 4×4 Hybrid som skapt for norske forhold!

Pris fra kr. 291.800,-.

Sikkerhet

Suzuki har noen markedets sikreste biler, og jobber stadig med utvikling av sikkerhetsløsninger som gir økt sikkerhet og økt kjøreglede.

Les mer om bilens sikkerhetsfunksjoner
Sikkerhet
Suzuki har noen markedets sikreste biler, og jobber stadig med utvikling av sikkerhetsløsninger som gir økt sikkerhet og økt kjøreglede. Ved kjøp av Suzuki Swift 4x4 følger det en lang liste avanserte sikkerhetsfunksjoner inkludert i standardpakken, blant annet:

Automatisk nødbrems:

En automatisk nødbremsingsystem hjelper sjåføren å unngå kollisjon, ved hjelp av en sensor som fanger opp kollisjonsfare.

Adaptiv cruise control:

Adaptive Cruise Control sørger for at du kjører i en gitt hastighet og tilpasser avstanden til bilen foran. Fartsbegrensningen sørger for at du ikke overstiger hastigheten du har satt.

Filvarsling:

Når bilen kjører over omkring 60 km/t og er på vei ut av kjørebanen (ved å kjøre utenfor de markerte filene) uten å sette på blinklysene vil systemet automatisk sørge for at rattet begynner å vibrere, samt sette på lysvarsling for å sørge for å få sjåførens oppmerksomhet rettet mot veien.

I tillegg medfølger parkeringssensor, blindsonevarsling, vinglevarsling, trafikkskilt-gjenkjenning, fjernlysassistent og mer.

Hybridteknologi

Swift 4×4 Hybrid kommer med Suzuki sitt hybridsystem – Smart Hybrid Vehicle by Suzuki (SHVS). Bilen konverterer kinetisk energi som skapes ved bremsing eller ved reduksjon av hastighet.

Systemet skrur av motoren når bilen står stille, noe som reduserer drivstofforbruket og CO2-utslippet når det er mye trafikk. Hybridsystemet hjelper dette systemet ved å bruke elektrisitet for å starte bilen igjen, noe som gjør bilen enda mer effektiv.

Les mer om hybridteknologien
Hybridteknologi
Swift 4x4 Hybrid kommer med Suzuki sitt hybridsystem – Smart Hybrid Vehicle by Suzuki (SHVS).

Bilen konverterer kinetisk energi som skapes ved bremsing eller ved reduksjon av hastighet.

Denne energien lagres i et spesielt batteri som sørger for å forbedre drivstofforbruket til Ignis 4×4 Offroad Hybrid. Energien som er lagret brukes i utgangspunktet på to måter.

Den første er for å starte Suzuki sin Integrerte Start Generator (ISG). Dette hjelper motoren ved akselerering, spesielt i en oppoverbakke.

I tillegg til å hjelpe motoren ved akselerering, inkluderer hybridsystemet en start/stopp funksjon. Systemet skrur av motoren når bilen står stille, noe som reduserer drivstofforbruket og CO2-utslippet når det er mye trafikk.

Hybridsystemet hjelper dette systemet ved å bruke elektrisitet for å starte bilen igjen, noe som gjør bilen enda mer effektiv.

Din nye Swift for under kr. 2.000,- pr. mnd.

Nå kan du lease din nye Swift 4×4 Hybrid for under kr. 2.000,- pr. mnd.

Kontakt en av våre Suzuki-forhandlere for et komplett jubileumstilbud i dag!

Bli kontaktet for tilbud

Spar kr. 72.500,- på Swift 4x4 Hybrid nå!

Spar kr. 49.100,- på SafeTech+ utstyrsnivå

Du kan kjøpe SafeTech+ pakken til kun kr. 20.000,-. Pakken inneholder: Dual sensor brake support, vingle/søvn varsling, filvarsling, Adaptive Cruise Control, “Guide me home”-lys, Allgrip Auto firehjulstrekk, bakkestart assistent, dekktrykksensor, ryggekamera, mediapakke m/navigasjon, ryggekamera, Bluetooth, DAB+, Apple CarPlay, Sport/skinn multifunksjonsratt (radio/telefon/ACC), automatisk klimaanlegg, LED kjørelys, nærlys, fjernlys og LED baklys, fjernlys med automatisk dimmer, startknapp/nøkkelfritt system, elektriske vinduer foran og bak, lakkerte dørhåndtak/speil (el.oppvarmet og innfellbare), 16″ aluminiumsfelger.

Få tilbud her

Vinterhjul inkludert i prisen - spar kr. 22.700,-

Nå får du Nokian vinterhjul inkludert i prisen når du kjøper ny Swift 4x4 Hybrid. Dette har en verdi på kr. 22.700,- men vil koste deg 0,-.

Få tilbud her

Interiør

Uansett hva målet er, sørger Swift for at reisen blir komfortabel på innsiden.

Apple
CarPlay
Fleksibelt
bagasjerom
Android
Auto

Farger

  • Super Black

  • Speedy Blue

  • Pure White

  • Premium Silver

  • Mineral Gray

  • Burning Red

Galleri

Skjønnhet er mer enn et pent ytre. Swift er skapt for å kjøres - det er det som teller. En overveldende fremtoning med lav, kort og bred profil. Tydelig dynamisk kraft og muskeløse lunjer. Styling som skaper følelse av bevegelse, selv når bilen står i ro.

Garanti

For et trygt og pålitelig bilhold, selges alle Suzuki med 5 år/100.000 km garanti, avhengig av hva som inntreffer først. I tillegg leveres bilen med 12 års rustgaranti og 5 års lakkgaranti. Alle biler er understellsbehandlet i Norge, som beskytter bilen din mot rustdannelse.

Forhandlere

Ønsker du å komme i kontakt med en av våre forhandlere? Vi har forhandlere over hele landet.

Klikk her for å finne din nærmeste forhandler.

Forhandleroversikt

Bli kontaktet

Ønsker du mer informasjon om Suzuki Swift? Fyll ut skjemaet under for å bli kontaktet av en av våre forhandlere.

Hva gjelder henvendelsen?

Hvilken modell?

Velg en modell

Velg forhandler

Velg en forhandler

Velg forhandler

Velg en forhandler

Jeg ønsker kontakt grunnet

Velg hvorfor du ønsker kontakt

Din kontaktinformasjon

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon om Suzuki fra våre forhandlere. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.