Vitara 4x4 Fullhybrid

Vitara 4x4 Fullhybrid Alltid klar for nye eventyr

Vitara 4x4 Fullhybrid er en høyreist og rommelig SUV med fantastiske kjøreegenskaper og en lang rekke sikkerhetsfunksjoner.

Opplev Vitara 4x4 Fullhybrid

Nå kommer den populære firehjulstrekkeren Vitara som fullhybrid! Den høyrereiste SUV-en er ikke dermed bare mer drivstoffeffektiv – de gir også ut mindre utslipp og er mer miljøvennlig.

Bilen leveres med fantastiske kjøreegenskaper som alltid er forberedt for maksimalt grep. Vitara 4×4 Fullhybrid leveres med firehjulstrekk og automatgir som standard, og ta 1.200 kg hengervekt.

Pris fra kr. 432.900,-.

Fullhybridteknologi

Vitara 4×4 Fullhybrid kommer med Suzuki sitt eget fullhybridsystem. Bilen drives av to kjøresystemer – en ny, 1,5 liters firesylindret bensinmotor som suppleres Motor Generator Unit (MGU) elektrisk motor som totalt gir en effekt på 116 hk.

Sammen utgjør disse en drivstoffvennlig, effektiv, men samtidig kraftfull SUV. Det nye fullhybrid-systemet gjør at bilen kan kjøre på helelektrisk kraft ved igangsetting og ved lavere hastigheter, i tillegg til at hybridmotoren bidrar ved gasspådrag.

Din Vitara for under kr. 3.000,- pr. mnd.

Nå kan du lease Vitara 4×4 Fullhybrid for under kr. 3.000 pr. mnd. Kontakt en av våre Suzuki-forhandlere for et komplett jubileumstilbud i dag!

Se vilkår her
Kjør Vitara for under 3.000,- pr. mnd.
Se vilkår under

Vilkår: Månedspris 2.693,- inkl. mva.

*Betingelser: 36 mnd./10.000 km pr. år
Forskuddsleie: 131.250,-. inkl. mva.
Etablering: 6.244,- inkl. mva.
Nominell rente f.t.: 6,95%

Totalt kr. 234.438,- inkl. mva.
I tillegg kommer årsavgift, forsikring og termingebyr på 119,- kr. pr. mnd.

SPAR 87.000 PÅ VITARA 4X4 FULLHYBRID NÅ

Spar kr. 54.950,- på SafeTech utstyrspakke

Pakken er verdt kr. 74.950,- men koster deg kun kr. 20.000,-. Pakken inkluderer: Blindsonevarsling, varsel for kryssende trafikk ved rygging, DAB+/Navigasjon, ryggekamera, LED kjørelys og LED baklys, lyspakke interiør, multifunksjonratt i skinn, automatisk klimaanlegg, adaptiv cruise control med Radar bremsekontroll, sølv takrails, LED nærlys, nøkkelfritt system, skilgjenkjenning, regnsensor, 17″ sport aluminiumsfelger, parkeringssensor foran og bak, oppvarmede speil.

Bli kontaktet for et tilbud

Vinterhjul inkludert i prisen - spar kr. 32.875,-

Nå får du Nokian vinterhjul inkludert i prisen når du kjøper ny Vitara. Dette har en verdi på kr. 32.875,- men vil koste deg 0,-.

Bli kontaktet for et tilbud

Interiør

Vitara 4x4 Fullhybrid byr på et stilfullt interiør som kombinerer komfort og teknologi.

Apple
CarPlay
Auto
Android
God
komfort
  • Multimedia

    Vitara kommer med en 7" berøringsskjerm som kan kobles opp mot din smarttelefon.

  • Premium seter

    Både for- og bakseter kommer med et stilfult design, og sørger for maksimal støtte og komfort for både sjåfør og passasjer.

  • Full oversikt

    En avansert 4,2" infoskjerm gir deg til en hver tid full kontroll over bilens drift.

Sikkerhet

Suzuki har noen av markedets sikreste biler. Vitara 4×4 Fullhybrid er fullspekket med sikkerhetsfunksjoner, og har selvfølgelig 5 stjerner i EuroNCAP.

Les mer om bilens sikkerhetsfunksjoner
Sikkerhet
Suzuki har noen av markedets sikreste biler. Vitara 4×4 Fullhybrid er fullspekket med sikkerhetsfunksjoner, og har selvfølgelig 5 stjerner i EuroNCAP. Bilen har blant annet:

Adaptive Cruise Control (ACC):
Adaptive Cruise Control sørger for at du kjører i en gitt hastighet og tilpasser avstanden til bilen foran. Fartsbegrensningen sørger for at du ikke overstiger hastigheten du har satt.

Dual Sensor Brake Support:
Ved kjøring aktiveres to sensorer – et monokulært kamera og en lasersensor, for å avgjøre om det er fare for kollisjon med et kjøretøy eller fotgjenger.

Filvarsler
Ved hastighet på 60 km/t eller mer blir veibanen gjenkjent via frontrutekameraet. Når det er fare for at bilen vil forlate veibanen, vil systemet automatisk sørge for at rattet vibrerer og rette førerens oppmerksomhet mot veien.

Farger

Bright Red

Ice Grayish Blue

Solar Yellow

Silky Silver

Galactic Gray

Cosmic Black

Cool-White

Galleri

Vitara 4x4 fullhybrid - en høyreist SUV, klar for alle dine eventyr.

Garanti

For et trygt og pålitelig bilhold, selges alle Suzuki med 5 år/100.000 km garanti, avhengig av hva som inntreffer først. I tillegg leveres bilen med 12 års rustgaranti og 5 års lakkgaranti. Alle biler er understellsbehandlet i Norge, som beskytter bilen din mot rustdannelse.

Våre forhandlere

Vi har et stort og landsdekkende forhandlernettverk som hjelper deg med et trygt og godt bilhold. Se oversikt over våre forhandlere i linken under.

Forhandleroversikt

Bli kontaktet

Hva gjelder henvendelsen?

Hvilken modell?

Velg en modell

Velg forhandler

Velg en forhandler

Velg forhandler

Velg en forhandler

Jeg ønsker kontakt grunnet

Velg hvorfor du ønsker kontakt

Din kontaktinformasjon

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon om Suzuki fra våre forhandlere. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.