Vitara 4x4 Fullhybrid

Vitara 4x4 Fullhybrid Nå kommer Vitara 4x4 som fullhybrid!

Vitara 4x4 Fullhybrid er en høyreist, rommelig SUV med fantastiske kjøreegenskaper og en lang rekke sikkerhetsfunksjoner.

Opplev Vitara 4x4 Fullhybrid

Nå kommer den populære firehjulstrekkeren Vitara som fullhybrid! Den høyrereiste SUV-en er ikke dermed bare mer drivstoffeffektiv – de gir også ut mindre utslipp og er mer miljøvennlig.

Bilen leveres med fantastiske kjøreegenskaper som alltid er forberedt for maksimalt grep. Vitara 4×4 Fullhybrid leveres med firehjulstrekk og automatgir som standard, og ta 1.200 kg hengervekt.

Pris fra kr. 432.900,-.

Fullhybridteknologi

Vitara 4×4 Fullhybrid kommer med Suzuki sitt eget fullhybridsystem. Bilen drives av to kjøresystemer – en ny, 1,5 liters firesylindret bensinmotor som suppleres Motor Generator Unit (MGU) elektrisk motor som totalt gir en effekt på 116 hk.

Sammen utgjør disse en drivstoffvennlig, effektiv, men samtidig kraftfull SUV. Det nye fullhybrid-systemet gjør at bilen kan kjøre på helelektrisk kraft ved igangsetting og ved lavere hastigheter, i tillegg til at hybridmotoren bidrar ved gasspådrag.

Leasing

Du kan lease Vitara 4×4 Fullhybrid for kun 3.587,-* pr. mnd. Dette er inkludert mva, vinterhjul, metallic lakk og SafeTech-pakke.

*Privatleasing 36mnd/10.000 km årlig. Forskudd 100.000,- inkl. mva. Rente 6,55 %. Etablering 5.363,- Totalpris 234.482,-. I tillegg kommer frakt, årsavgift og forsikring.

Bli kontaktet for tilbud

Interiør

Vitara 4x4 Fullhybrid byr på et stilfullt interiør som kombinerer komfort og teknologi.

Apple
CarPlay
Auto
Android
God
komfort
 • Multimedia

  Vitara kommer med en 7" berøringsskjerm som kan kobles opp mot din smarttelefon.

 • Premium seter

  Både for- og bakseter kommer med et stilfult design, og sørger for maksimal støtte og komfort for både sjåfør og passasjer.

 • Full oversikt

  En avansert 4,2" infoskjerm gir deg til en hver tid full kontroll over bilens drift.

Sikkerhet

Suzuki har noen av markedets sikreste biler. Vitara 4×4 Fullhybrid er fullspekket med sikkerhetsfunksjoner, og har selvfølgelig 5 stjerner i EuroNCAP.

Les mer om bilens sikkerhetsfunksjoner
Sikkerhet
Suzuki har noen av markedets sikreste biler. Vitara 4×4 Fullhybrid er fullspekket med sikkerhetsfunksjoner, og har selvfølgelig 5 stjerner i EuroNCAP. Bilen har blant annet:

Adaptive Cruise Control (ACC):
Adaptive Cruise Control sørger for at du kjører i en gitt hastighet og tilpasser avstanden til bilen foran. Fartsbegrensningen sørger for at du ikke overstiger hastigheten du har satt.

Dual Sensor Brake Support:
Ved kjøring aktiveres to sensorer – et monokulært kamera og en lasersensor, for å avgjøre om det er fare for kollisjon med et kjøretøy eller fotgjenger.

Filvarsler
Ved hastighet på 60 km/t eller mer blir veibanen gjenkjent via frontrutekameraet. Når det er fare for at bilen vil forlate veibanen, vil systemet automatisk sørge for at rattet vibrerer og rette førerens oppmerksomhet mot veien.

Farger

 • Bright Red

 • Ice Grayish Blue

 • Solar Yellow

 • Silky Silver

 • Galactic Gray

 • Cosmic Black

 • Cool-White

Galleri

Vitara 4x4 fullhybrid - en høyreist SUV, klar for alle dine eventyr.

Garanti

For et trygt og pålitelig bilhold, selges alle Suzuki med 5 år/100.000 km garanti, avhengig av hva som inntreffer først. I tillegg leveres bilen med 12 års rustgaranti og 5 års lakkgaranti. Alle biler er understellsbehandlet i Norge, som beskytter bilen din mot rustdannelse.

Forhandlere

Ønsker du å komme i kontakt med en av våre forhandlere? Vi har forhandlere over hele landet.

Klikk under for å finne din nærmeste forhandler!

Forhandleroversikt

Bli kontaktet

Hva gjelder henvendelsen?

Hvilken modell?

Velg en modell

Velg forhandler

Velg en forhandler

Velg forhandler

Velg en forhandler

Jeg ønsker kontakt grunnet

Velg hvorfor du ønsker kontakt

Din kontaktinformasjon

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon om Suzuki fra våre forhandlere. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.