Nye Vitara 4x4 Fullhybrid

Avansert
Fullhybridsystem
Pris fra kr.
399.900,-
Leveres med
Automatgir

Opplev Vitara 4x4 Fyllhybrid

Nå kommer den populære firehjulstrekkeren Vitara som fullhybrid! Den høyrereiste SUV-en er ikke dermed bare mer drivstoffeffektiv – de gir også ut mindre utslipp og er mer miljøvennlig.

Bilen leveres med fantastiske kjøreegenskaper som alltid er forberedt for maksimalt grep.

Vitara 4×4 Fullhybrid leveres med firehjulstrekk og automatgir som standard, og kan trekke 1.200 kg hengervekt.

Leveringsklar nå! Pris kra kr. 379.900,-

 

 

Fullhybridteknologi

Vitara 4×4 Fullhybrid kommer med Suzuki sitt eget fullhybridsystem. Bilen drives av to kjøresystemer – en ny, 1,5 liters firesylindret bensinmotor som suppleres Motor Generator Unit (MGU) elektrisk motor som totalt gir en effekt på 116 hk. Sammen utgjør disse en drivstoffvennlig, effektiv, men samtidig kraftfull SUV.

Det nye fullhybrid-systemet gjør at bilen kan kjøre på helelektrisk kraft ved igangsetting og ved lavere hastigheter, i tillegg til at hybridmotoren bidrar ved gasspådrag.  

GARANTI

or et trygt og pålitelig bilhold, selges alle Suzuki med 5 år/100.000 km garanti, avhengig av hva som inntreffer først. I tillegg leveres bilen med 12 års rustgaranti og 5 års lakkgaranti.

Alle biler er understellsbehandlet i Norge, som beskytter bilen din mot rustdannelse.

Sikkerhet

Suzuki har noen av markedets sikreste biler. Vitara 4×4 Fullhybrid er fullspekket med sikkerhetsfunksjoner, og har selvfølgelig 5 stjerner i EuroNCAP. Bilen har blant annet:

Adaptive Cruise Control (ACC):
Adaptive Cruise Control sørger for at du kjører i en gitt hastighet og tilpasser avstanden til bilen foran. Fartsbegrensningen sørger for at du ikke overstiger hastigheten du har satt.

Dual Sensor Brake Support:
Ved kjøring aktiveres to sensorer – et monokulært kamera og en lasersensor, for å avgjøre om det er fare for kollisjon med et kjøretøy eller fotgjenger.

Filvarsler
Ved hastighet på 60 km/t eller mer blir veibanen gjenkjent via frontrutekameraet. Når det er fare for at bilen vil forlate veibanen, vil systemet automatisk sørge for at rattet vibrerer og rette førerens oppmerksomhet mot veien.

Leasing

Du kan lease Vitara 4×4 FullHybrid fra kun kr. 3.041,-* pr. måned. Dette gjelder Vitara SUV 4×4 Fullhybrid Automat, SafeTech-pakke, Metallic lakk og vinterhjul.

*Betingelser: 36mnd/30.000 km, startleie: kr. 75.000,- inkl. mva. Rente: 5,25% Etableringsgebyr: kr. 5.363,- inkl. mva. Totalpris: kr. 189.850,-. I tillegg kommer årsavgift og forsikring. Lokal frakt tilkommer.

FARGER

Cool White
Cosmic Black
Galactic Gray
Silky Silver
Solar Yellow
Ice Grayish Blue
Bright Red

Mer informasjon

Klikk på lenkene under for mer informasjon om Vitara 4×4 Fullhybrid.

Bli kontaktet

Ønsker du å prøvekjøre eller få mer informasjon om Suzuki Vitara 4×4 Fullhybrid? Fyll ut skjemaet under for å bli kontaktet av en av våre forhandlere.

Hva gjelder forespørselen?

Hvilken modell?

Velg forhandler

Velg forhandler

Jeg ønsker kontakt grunnet

Din kontaktinformasjon

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon om Suzuki Norge fra våre forhandlere. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.