Over hele verden sliter bilbransjen med store transport- og leveringsutfordringer som ettervirkninger av Covid 19. I tillegg er det stor mangel på micro-chips, som er avgjørende for tilgang på bilproduksjon. Suzuki Norge melder likevel om en meget gunstig leveringssituasjon på sine biler!

Bakgrunnen for denne unike leveringssituasjonen er importøren RSA sin langsiktige filosofi om å alltid ha biler på lager for rask levering, ved å bestille et stort antall biler til eget lager på Drammen Bilhavn. Dette er en stor fordel for kunder som ønsker bilen levert raskt. Det er også ventet avgiftsøkning på enkelte bilmodeller fra nyttår, noe som gjør det gunstig å få bilene levert nå.

Dette gjelder blant annet bestselgeren og testvinneren Suzuki ACROSS 4x4 Plug-in hybrid. ACROSS er en stor familie-SUV med alt utstyret man måtte trenge. I tillegg leveres den med 75 km elektrisk rekkevidde, 500 liter bagasjerom og svært gode kjøreegenskaper. Store båtankomster har kommet til Norge med den populære familie-SUV-en den siste tiden, og salget har vært en stor suksess. Det er fremdeles noen biler tilgjengelig til kampanjepris for levering før nyttår, så det er ikke for sent å skaffe seg testvinneren. ACROSS 4x4 Plug-in Hybrid er en av få Plug-in-hybrider på markedet som kan leveres før en eventuell avgiftsøkning etter nyttår!

Det samme gjelder resten av Suzukis populære firehjulstrekkere. Dermed kan du få levert ny firehjulstrekker før vintersesongen er i gang!

 

Book prøvekjøring av en av våre modeller her.