Personvern og cookieinformasjon

Hjemmesidens eier og kontaktopplysninger:

Denne hjemmeside er drevet og eiet av:

RSA

Øvre Eikervei 77

3048 Drammen

Telefon: +47 32 21 88 90

Behandling av personopplysninger

Personopplysninger er alle opplysninger og vurderinger som kan knyttes til deg som enkeltperson. Dette kan f.eks. være navn, bosted, e-postadresse, kommunikasjon, kjøpshistorikk eller teknisk informasjon du gir fra deg når du bruker våre nettjenester. I denne personvernerklæringen gir vi deg informasjon om hvordan vi bruker og beskytter dine personopplysninger og hvilke personvernrettigheter du har.

Hvilke opplysninger har vi?

Ved innsendelse av kontaktskjema og etablering av et potensielt kundeforhold får vi tilgang dine kontaktopplysninger som navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og eventuelt andre opplysninger som fylles ut i kontaktskjemaet.

Ved en eventuell kontraktsinngåelse, tar vi også vare på personopplysninger i tillegg til bilopplysninger. Kunden får mulighet til å gi samtykke til å motta kampanjeinformasjon i ulike kanaler gjennom et eget skjema. Disse opplysningene lagres sentralt hos RSA.

Hvordan bruker vi opplysningene?

Personopplysninger som kommer som følge av utfyllelse av kontaktskjema eller ved opprettelsen av et potensielt kundeforhold brukes kun til kontakt med vedkommende.

Opplysninger innhentet ved kontraktsinngåelse brukes til å informere om sikkerhetskampanjer. Hvis kunden har gitt samtykke til å motta kampanjeinformasjon, brukes disse også som grunnlag for utsendelse av slik informasjon.

Dine personvernrettigheter:

Innenfor rammene av gjeldende lovgivning, har du følgende personvernrettigheter:

  • Du har rett til å motta ytterligere informasjon om vår bruk av personopplysningene dine.
  • Du har rett på en kopi av personopplysningene dine.
  • Du har rett til å få feilaktige opplysninger om deg rettet. Dersom det er opplysninger du mener må rettes kan du kontakte oss direkte.
  • Du har rett til å be om at opplysningene dine slettes dersom vi ikke lenger har behov for dem.
  • Du har rett til å be om at vi slutter å bruke personopplysningene dine.
  • Du har under enkelte omstendigheter rett til å få utlevert personopplysninger som du har gitt oss i et format som gjør at du kan overføre personopplysningene til en annen organisasjon. Du kan også har rett til å få personopplysningene dine overført direkte fra oss til organisasjonen. Denne retten gjelder kun opplysninger som behandles med automatiserte metoder og som har grunnlag i samtykke fra deg eller som behandles som ledd i å oppfylle en avtale med deg. Denne retten omfatter kun opplysninger som du har gitt oss, enten direkte gjennom for eksempel registrering av brukerkonto eller som er generert gjennom din bruk av våre tjenester.
  • Du har rett til å motsette deg vår bruk av personopplysningene dine, for eksempel ved å motsette deg markedsføring.
  • Du har rett til å ikke være underlagt automatiserte beslutningsprosesser med rettslig eller lignende virkning (for eksempel automatisert kredittvurdering). Det er unntak fra rettighetene vi har beskrevet over. Disse unntakene følger av lovgivningen og kan for eksempel innebære at det ikke gis innsyn i enkelte opplysninger eller at opplysninger ikke kan slettes. Du kan få mer informasjon om disse unntakene ved å kontakte oss eller Datatilsynet.
  • Du kan utøve rettighetene dine, og få mer informasjon om hvilke unntak og begrensninger som gjelder ved å kontakte oss på [email protected]


Dersom du mener at vi har behandlet personopplysningene dine på en måte som ikke er i samsvar med personvernlovgivningen, håper vi at du kontakter oss, slik at vi kan gi deg svar og oppklare eventuelle misforståelser.

Merknad:

Vi, Suzuki Motor Corporation, representert av RSA i Norge, samler personlig informasjon når du kjøper, leaser eller leier en av våre biler, eller kjøper tjenester fra våre forhandlere eller merkeverksteder. For mer informasjon om SMC sin personvernerklæring, besøk https://www.globalsuzuki.com/cookies/index.html.

Endringer i personvernerklæringen

Vi vil kunne oppdatere personvernerklæringen fra tid til annen. Du vil få beskjed om endringer av betydning. Du vil alltid finne siste versjon av vår personvernerklæring på nettsiden vår.

Hva er en cookie?

En cookie er en liten datafil som lagres på datamaskinen, nettbrettet eller mobiltelefonen din. En cookie er ikke et program som kan inneholde skadelige programmer eller virus.

Hvordan nettsiden bruker cookies

Cookies er nødvendig for å få nettsiden til å fungere. Cookies hjelper oss å få en oversikt over besøkene dine på nettstedet, slik at vi fortløpende kan optimere og rette innholdet på nettstedet slik at det kan tilpasses dine ønsker og interesser. Cookies kan f.eks, huske hva du har lagt i handlekurven ved tidligere besøk på siden, om du er innlogget samt hvilket språk og valuta du vil at nettstedet skal vise. Vi bruker også cookies for å målrette annonser til deg på andre nettsider. I hovedsak brukes cookies som en del av vår løsning slik at innholdet som vises er så relevant som mulig for deg.

Hvor lenge oppbevares cookies?

Hvor lenge cookies oppbevares på enheten din kan variere. Oppbevaringstiden regnes fra den siste gangen du var inne på nettsiden. Cookien slettes automatisk etter tidens utløp. Nedenfor kan du kan se en komplett liste over cookies.

Slik avviser eller sletter du cookies

Du kan til enhver tid avvise cookies på datamaskinen, nettbrettet eller telefonen din ved å endre innstillingene i nettleseren din. Hvor du finner innstillingene, avhenger av hvilken nettleser du bruker. Hvis du endrer innstillingene, må du være oppmerksom på at enkelte funksjoner og tjenester kanskje ikke fungerer slik de skal.

Du kan velge bort cookies fra Google Analytics her.

Det er mulig å velge bort enkelte annonsenettverk som deler opplysninger på tvers av forskjellige nettverk her.

Sletting av cookies

Cookies som du tidligere har akseptert kan slette senere. Benytter du en PC med en nyere nettleser, kan du slette cookies ved å bruke hurtigtastene: CTRL + SHIFT + Delete.

Hvis hurtigtastene ikke virker, eller hvis du bruker MAC, må du finne først ut hvilken nettleser du bruker og deretter klikke på relevant link:

Husk: Hvis du bruker flere nettlesere, må du slette cookies  på hver enkelt nettleser.