SUZUKI CONNECT

Suzuki Connect

Med SUZUKI CONNECT kan du heve opplevelsen og gleden ved å eie bilen din til et nytt nivå. Med denne nye appen kan du fjernovervåke hva som skjer med bilen din - når som helst, hvor som helst. Nedenfor har vi listet opp hvilke syv servicefunksjoner du finner i appen.

Suzuki Connect vil bli tilgjengelig på en flere av våre modeller, men i første omgang vil den bli tilgjengelig på Suzuki S-Cross Fullhybrid. Kontakt din forhandler hvis du vil vite mer.

Statusvarsler

Statusvarslinger gir deg beskjed om du har forlatt bilen og gått uten å låse døren, eller hvis du har glemt å slå av frontlysene eller varsellysene.
Du kan også sjekke drivstoffnivå, rekkevidde og gjennomsnittlig drivstofforbruk på appens hjemmeside.

Finn ditt kjøretøy

Bilfinneren viser hvor bilen din er parkert på kartet til smarttelefonen.

Kjørehistorikk

Kjørehistorikk lar deg sjekke og administrere kjørehistorikkdataene dine.

Virtuelt gjerde og portforbudsalarm

I tilfelle en annen sjåfør bruker bilen, vil det virtuelle gjerdet varsle deg hvis bilen forlater eller går inn i det angitte området i løpet av den angitte perioden. Portforbudsvarselet varsler deg hvis bilen ikke er i det angitte området etter en angitt tid.

Sikkerhetsmerknader

Sikkerhetsvarselet vises på smarttelefonen din hvis trygghetsalarmen er aktivert eller hvis motoren starter på et tidspunkt du ikke bruker bilen.

Varsling om varsellys

Varsellampen vises på smarttelefonen din når en varsellampe tennes i bilen.

Periodisk vedlikehold / tilbakekallingsvarsel

Den periodiske vedlikeholdsmeldingen informerer deg når bilen din skal vedlikeholdes, samt informerer deg om tilbakekallinger og servicekampanjer.

Har du spørsmål angående Suzuki Connect? Fyll ut kontaktskjemaet under!

Fyll ut kontaktskjemaet under!

Hva gjelder henvendelsen?

Velg forhandler

Velg en forhandler

Jeg ønsker kontakt grunnet

Velg hvorfor du ønsker kontakt

Din henvendelse

Din kontaktinformasjon

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon om Suzuki fra våre forhandlere. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.