Merkeverksted

EU-kontroll, service eller reparasjoner? Et Suzuki merkeverksted kjenner Suzukien din best.

Service og reparasjoner

På et autorisert Suzuki verksted møter du spesialister på Suzuki og bilen din får originale deler. Dette gir deg tryggheten om at din Suzuki beholder sin originale kvalitet og forlenger både levetid og pålitelighet.

Gjennomfører du service og reparasjoner hos ditt autoriserte Suzuki verksted bygger du tillit og trygghet hos kjøpere, dersom du etter hvert skal selge din Suzuki. Du sikrer deg med andre ord en bedre annenhåndsverdi når du skal bytte bil.

EU-kontroll

EU-kontroll (også kalt PKK kontroll) er en lovpålagt sjekk av bilen som skal foretas første gang fire år etter registrering. Deretter skal bilen til EU-kontroll hvert andre år. EU-kontrollen utføres for å sikre at bilen oppfyller kravene som er satt til sikkerhet og miljø.

At EU-kontroll er gjennomført og godkjent innen fristen, er ditt ansvar som bileier. Et Suzuki merkeverksted kjenner din Suzuki best og har en spesialkompetanse ingen kan matche.

Unngå falske bildeler

Den siste tiden har det vært en økning av tilgang på falske og piratkopierte bildeler. Disse kan være av vesentlig dårligere kvalitet og representere en fare både for deg og dine passasjerer. Det finnes selvfølgelig også deler av tilsvarende kvalitet som originaldeler å få kjøpt. Sørg derfor alltid for å kjøpe deler fra et anerkjent utsalgssted med anerkjente leverandører.

Bruker du et autorisert Suzuki verksted, blir bilen din vedlikeholdt etter fabrikkens spesifikasjoner og delene er i henhold til fabrikkens krav.

Ønsker du å bestille verkstedtime til din Suzuki?

Fyll ut skjemaet under for å kontakte ditt nærmeste verksted.

Velg forhandler

Velg en forhandler

Jeg ønsker kontakt grunnet

Velg hvorfor du ønsker kontakt

Din kontaktinformasjon

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon om Suzuki fra våre forhandlere. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.