Suzuki Finans

Alle bilkjøp finansieres på en eller annen måte, enten ved hjelp av egne midler, eller via en finansieringspartner.

Finansiering av din bil

Suzuki samarbeider med Norges ledende finansieringspartnere, DNB og Santander om Suzuki Finans. Vi kan tilby en skreddersydd finansieringsløsning som er tilpasset din økonomi.

Uansett om du har tenkt til å finansiere din bil med egne midler, ønsker vi å gjerne å få komme med et forslag. Kanskje har våre selgere en løsning du ikke har tenkt på?

Bilfinansiering kan i hovedsak deles i to, billån og leasing/privatleie. Vi har gode tilbud på begge løsninger, hva som passer best til deg avhenger av en rekke faktorer. Det er ulike fordeler for deg som kunde som er viktig å tenke igjennom før du velger.

Fordel med billån

Du eier bilen selv, og du kan selge den når som helst. Fleksibiliteten ved billån gjør at du kan ombestemme deg hvis ditt bilbehov forandrer seg. Du får fradrag for renteutgifter.

Det er ingen begrensning på kjørelengde, og du har en potensiell gevinst ved salg.

Alle våre forhandlere tilbyr Suzuki Finans gjennom våre to samarbeidspartnere, og vår oppfordring er at du tar imot et tilbud på finansiering uavhengig av om du egentlig har bestemt deg for finansieringsform.

Det er rimeligere enn du tror.

Fordel med leasing/privatleie

Selv om Suzuki er et av bilmerkene som holder seg best i pris på bruktmarkedet, er det ingen hemmelighet at biler faller i verdi.

Ved å inngå en avtale om leasing/privatleie tar forhandler denne risikoen, og du kan ved endt avtale bare levere fra deg bilen. Dette er i stor grad et bekymringsfritt bilhold.

Det som er viktig ved en slik avtale er at service og vedlikehold gjennomføres som avtalt hos et autorisert Suzuki-verksted. Du får stor forutsigbarhet, og du binder ingen kapital.

Bli kontaktet

Ønsker du å bli kontaktet for et tilbud eller mer informasjon om finansiering til din nye Suzuki? Fyll ut kontaktskjemaet under for å bli kontaktet av din Suzukiforhandler.

Hva gjelder henvendelsen?

Hvilken modell?

Velg en modell

Velg forhandler

Velg en forhandler

Velg forhandler

Velg en forhandler

Jeg ønsker kontakt grunnet

Velg hvorfor du ønsker kontakt

Din kontaktinformasjon

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon om Suzuki fra våre forhandlere. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.