Ignis Offroad 4x4 Hybrid

Ignis Offroad 4x4 Hybrid Tøff, kompakt og fleksibel SUV

Ignis Offroad er en tøff, kompakt og fleksibel SUV med tøft design og smarte løsninger! Ignis leveres med et selvladende hybridsystem som gir lavt forbruk og mindre utslipp, noe som gjør den til en av Norges rimeligste firehjulstrekkere!

Oppdag Ignis

Ignis Offroad 4×4 Hybrid er en avgiftsvinner med lavt forbruk og utslipp, noe som gjør den til en av Norges rimeligste firehjulstrekkere! Ignis kombinerer et kompakt, enkelt og stilig eksteriør, med fleksibel funksjonalitet.

Bilen er kompakt, enkel å kjøre og har en form som gir bilen en unik personlighet. Et moderne hybridssystem sørger for lavt drivstofforbruk og lavt CO2-utslipp.

Hybridteknologi

Ignis Offroad 4×4 kommer med Suzuki sitt hybridsystem – Smart Hybrid Vehicle by Suzuki (SHVS). Bilen konverterer kinetisk energi som skapes ved bremsing eller ved reduksjon av hastighet.

Systemet skrur av motoren når bilen står stille, noe som reduserer drivstofforbruket og CO2-utslippet når det er mye trafikk. Hybridsystemet hjelper dette systemet ved å bruke elektrisitet for å starte bilen igjen, noe som gjør bilen enda mer effektiv.

Leasing

Nå kan du lease Ignis Offroad 4×4 Hybrid for kun 2.157,-*  pr. mnd. Dette er inkludert MVA, vinterhjul, understellsbehandling og SafeTech-utstyrspakke.

*Betingelser:36 mnd/10.000 km pr. år
Forskuddsleie: 75.000,- inkl. mva.,-
Etablering: 5.363,-
Rente 6,55%

Totalt kr. 158.027,-
I tillegg kommer årsavgift, forsikring og termingebyr på 95,- kr pr mnd.

Få tilbud her

Spar kr. 42.600,- på SafeTech utstyrspakke

Nå kan du spare 42.600,- på SafeTech utstyrspakke ved kjøp av Ignis. Pakken er verdt 62.600,-, men koster deg kun kr. 20.000,-.

Pakken inneholder: Dual Camera Brake Support, filvarsling, Dab+, Radio, navigasjon, 16″ Sport alumiuiumsfelger, LED kjørelys/nærlys/fjernlys, «Follow me home»-lys, tåkelys, varme i speil, automatisk start og stopp, Auto klima, Cruise control, varmeseter, dekktrykksensor, flexi baksetesystem, bakkestart/nedkjøringsassistent og sølv takrails.

Få tilbud her

Interiør

Den ser kanskje liten ut på utsiden, men på innsiden er Ignis mer romslig enn man skulle tro. I tillegg leveres den med god komfort og smarte løsninger!

Apple
Carplay
Fleksibelt
bagasjerom
God
komfort

Sikkerhet

Suzuki har noen av markedets sikreste biler. Suzuki Ignis Offroad 4×4 har selvfølgelig 5 stjerner i EuroNCAP, og har mange innovative sikkerhetssystemer.

Les mer om sikkerhetsfunksjonene
Sikkerhet
Suzuki har noen av markedets sikreste biler. Suzuki Ignis Offroad 4x4 har selvfølgelig 5 stjerner i EuroNCAP, og har mange innovative sikkerhetssystemer som blant annet:

Dual Camera Brake Support (DCBS):
To kameraer kjenner igjen bilene foran, fotgjengere og veimerking på samme måte som vi mennesker gjør. Basert på informasjonen som hentes av disse kameraene, hjelper dette systemet deg å unngå kollisjoner og minimere kollisjonsskader ved bruk av advarsler og automatisk bremsing.

Filvarsling:
Når bilen kjører over omkring 60 km/t og er på vei ut av kjørebanen (ved å kjøre utenfor de markerte filene) uten å sette på blinklysene vil systemet automatisk sørge for at rattet begynner å vibrere, samt sette på lysvarsling for å sørge for å få sjåførens oppmerksomhet rettet mot veien.

6 Airbager
Ignis har 6 airbager som standard, dette inkluderer 2 foran, 2 på siden og 2 gardin airbager.

Nødstoppsignal (ESS)
Nødstopsignalfunksjonen aktiveres dersom du kjører over 55 km/t. Dersom du bråbremser vil lyd på bilen din varsle biler bak deg ved å blinke med lysene på bilen.

Farger

Pure White

Premium Silver

Flame Orange

Fervent red

Mineral Gray

Speedy Blue

Tough Khaki

Lush Yellow

Galleri

Oppdag markedets eneste ultrakompakte SUV. Modig distinktiv styling, kombinert med urban funksjonalitet, som ingen andre biler. Kjør den selv, og gjør en hver tur til et eventyr.

Våre forhandlere

Vi har et stort og landsdekkende forhandlernettverk som hjelper deg med et trygt og godt bilhold. Se oversikt over våre forhandlere i linken under.

Forhandleroversikt

GARANTI

For et trygt og pålitelig bilhold, selges alle Suzuki med 5 år/100.000 km garanti, avhengig av hva som inntreffer først. I tillegg leveres bilen med 12 års rustgaranti og 5 års lakkgaranti. Alle biler er understellsbehandlet i Norge, som beskytter bilen din mot rustdannelse.

Bli kontaktet

Ønsker du mer informasjon om Suzuki Ignis Offroad? Fyll ut skjemaet under for å bli kontaktet av en av våre forhandlere.

Hva gjelder henvendelsen?

Hvilken modell?

Velg en modell

Velg forhandler

Velg en forhandler

Velg forhandler

Velg en forhandler

Jeg ønsker kontakt grunnet

Velg hvorfor du ønsker kontakt

Din kontaktinformasjon

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon om Suzuki fra våre forhandlere. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.