S-CROSS 4x4 Fullhybrid

S-CROSS 4x4 Fullhybrid Oppdag en helt ny utgave av S-CROSS!

S-Cross 4x4 Fullhybrid har et robust og karakteristisk SUV-utseende, en godt utstyrt standardpakke og et høyt sikkerhetsnivå.

S-CROSS 4x4 Fullhybrid

Nå kommer Suzuki S-Cross 4×4 som Fullhybrid – en lekker og romslig SUV med høyt sikkerhetsnivå og masse utstyr.

Bilen kommer selvfølgelig med Suzuki sitt anerkjente firehjulstrekksystem AllGrip Select 4×4, og 4WD-systemet har fire valgbare moduser – auto, sport, snow og lock, for å gi best mulig kjørekontroll under ulike forhold.

S-Cross leveres med automatgir.

Pris fra kr. 439.900,-.

Hybridteknologi

S-Cross Fullhybridsystem består av de to hovedkomponentene høyvoltbatteri (Litiumion) og MGU (Motor Generator Unit).

MGU sørger for elektrisk fremdrift, både alene og sammen med forbrenningsmotoren, samt omgjør bevegelsesenergi til elektrisk energi som lagres i høyvoltbatteriet.

Les mer om hybridteknologien her
Hybridteknologi

S-Cross Fullhybridsystem består av de to hovedkomponentene høyvoltbatteri (Litiumion) og MGU (Motor Generator Unit), samt konvensjonell forbrenningsmotor og automatgirkasse.

MGU (Motor Generator Unit) muliggjør fremdrift ved hjelp av kun elektrisitet fra høyvoltbatteriet innenfor gitte betingelser. MGU fungerer også som en generator, det vil si omgjør bevegelsesenergi ved f.eks. oppbremsing, til elektrisk energi som lagres i høyvoltbatteriet.

MGU fungerer også som en tilleggseffekt for forbrenningsmotoren innenfor gitte betingelser, som for eksempel ved valg av Sport i AllGrip systemet.

Høyvoltbatteriet, som er av typen Litium Ion, lagrer elektrisk energi generert av MGU, samt forsyner MGU med elektrisk energi ved fremdrift. Høyvoltbatterienheten inneholder også kraftelektronikk som omgjør likespenning til vekselspenning og motsatt avhengig av om MGU fungerer som generator eller motor.

Forbrenningsmotoren er koblet til en sekstrinns automatisk girkasse som sammen med MGU og høyvoltbatteriet utgjør Suzuki Fullhybrid system.

Leasing

Du kan lease S-Cross 4×4 Fullhybrid for kun 3.578,-* pr. mnd. Dette gjelder S-Cross SUV 4×4 Fullhybrid Automat inkludert mva, vinterhjul, metallic lakk og SafeTech-pakke.

*Privatleasing 36mnd/10.000 km årlig. Forskudd 100.000,- inkl. mva. Rente 6,55 %. Etablering 5.363,- Totalpris 234.179,-. I tillegg kommer frakt, årsavgift og forsikring.

Bli kontaktet for tilbud

Interiør

Selv på innsiden handler S-Cross om å leve stort. Den store kabinen føles romslig, takket være den store frontruten og god sidesikt.

Touchskjerm
9-tommer
Nye
Skinnseter
 • 9" Touchskjerm

  Den 9-tommers store HD-skjermen inneholder en lang rekke funksjoner, som blant annet stemmegjenkjenning, 360 graders kamera med navigasjon, Bluetooth handsfree og  kjøretøysinformasjon.

 • God plass

  Kupeen er stor og romslig, med god plass for både sjåfør og passasjerer.

Sikkerhet

S-Cross er fullspekket med en en lang liste avanserte sikkerhetsfunksjoner, som bidrar til trygg og bekymringsfri kjøring.

Les mer om sikkerhetsfunksjonene
Sikkerhet
S-Cross er fullspekket med en en lang liste avanserte sikkerhetsfunksjoner, som bidrar til trygg og bekymringsfri kjøring. Den har blant annet:

360 graders kamera med parkeringsassistent
Gir deg god oversikt over området rundt bilen ved for eksempel parkering.

Adaptive Cruise Control med Stop and Go-funksjon
Holder automatisk avstanden til bilen foran. Den kan bringe bilen til full stopp og følger den foregående bilen hvis den begynner å bevege seg igjen.

Varsling om kryssende trafikk
Advarer føreren om kjøretøy som nærmer seg fra hver side ved rygging.

Trafikkskiltgjenkjenning
Oppdager trafikkskilt som for eksempel fartsgrenser og viser skiltet på multiinformasjonsdisplayet.

Radar Brake Support  (RBS):
Radar Brake Support er et kollisjonsforhindrende system som bruker refleksjon fra en radarsensor montert på fronten av kjøretøyet. Systemet hjelper deg med å unngå kollisjoner, samt minimere kollisjonsskader ved bruk av advarsler og automatisk bremsing.

Suzuki Connect app

Suzuki 4×4 Fullhybrid kan kobles opp med Suzuki sin nye Suzuki Connect-app, som bidrar til å heve opplevelsen og gleden ved å eie bilen din til et nytt nivå. Med denne nye appen kan du fjernovervåke hva som skjer med bilen din – når som helst, hvor som helst.

Les mer om Suzuki Connect App

Garanti

For et trygt og pålitelig bilhold, selges alle Suzuki med 5 år/100.000 km garanti, avhengig av hva som inntreffer først. I tillegg leveres bilen med 12 års rustgaranti og 5 års lakkgaranti.

Alle biler er understellsbehandlet i Norge, som beskytter bilen din mot rustdannelse.

Farger

 • Sphere Blue Pearl

 • Cool White Pearl

 • Titan Dark Gray Pearl Metallic

 • Silke Silver Metallic

 • Energetic Red Pearl

 • Cosmic Black Pearl Metallic

 • Canyon Brown Pearl Metallic

Galleri

S-CROSS er en tøff SUV med masse tilstedeværelse, der den store grillen krever oppmerksomhet og ber om å bli tatt med på eventyr. Ved nærmere øyesyn, viser S-Cross at den også er stilig, elegant og raffinert.

Forhandlere

Ønsker du å komme i kontakt med en av våre forhandlere? Vi har forhandlere over hele landet.

Klikk under for å finne din nærmeste forhandler!

Forhandleroversikt

Bli kontaktet

Ønsker du mer informasjon om Suzuki S-CROSS 4x4 Fullhybrid? Fyll ut skjemaet under for å bli kontaktet av en av våre forhandlere.

Hva gjelder henvendelsen?

Hvilken modell?

Velg en modell

Velg forhandler

Velg en forhandler

Velg forhandler

Velg en forhandler

Jeg ønsker kontakt grunnet

Velg hvorfor du ønsker kontakt

Din kontaktinformasjon

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon om Suzuki fra våre forhandlere. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.