Suzuki Swift 4x4 er en kjær venn for mange bileiere, og nå kommer bestselgeren i en friskere og forbedret versjon. I tillegg til endringer i frontdesignet, kommer denne nye utgaven med ny hybridmotor og en rekke nye sikkerhetsfunksjoner.

Suzuki er kjent for å være skapt for norske forhold, og denne oppfriskende versjonen av Suzuki Swift styrker definitivt denne beskrivelsen. Med en standardpakke fullspekket av avanserte spesifikasjoner og forbedret sikkerhetsutstyr, er dette en firehjulstrekker som utvilsomt forsterker Suzuki Swifts popularitet. Swifts innovative firehjulstrekksystem AllGrip tar deg alltid trygt frem, uansett hvilke forhold du skulle møte på. Firehjulstrekk er alltid inkludert i prisen ved kjøp av Swift.

Foruten at fronten på bilen har fått et løft med ny grill, har også Suzuki har gitt Swift 4x4 ny hybridmotor, som gir et lavere forbruk og lavere CO2-utslipp. Drivstoffeffektiviteten forbedres ytterligere med nytt, selvladende hybridsystem. Dette drives av et litiumionbatteri med kapasitet oppgradert fra 3Ah til 10Ah for å forbedre effektiviteten for energigjenvinning, og reduserer CO2-utslipp med opptil 5 prosent.

Enkelt fortalt - mindre utslipp og mer kjøreglede.

Økt sikkerhetsnivå

For mange er høyt sikkerhetsnivå vesentlig ved kjøp av ny bil. Suzuki tar alltid sikkerhet på største alvor, er kjent for å ha noen av markedets sikreste biler. I den nye utgaven av Suzuki Swift 4x4 oppgraderes sikkerheten ytterligere med flere nye sikkerhetsfunksjoner. Et automatisk nød-oppbremsingsystem hjelper sjåfører med å unngå kollisjon, ved hjelp av en sensor som fanger opp kollisjonsfare. I tillegg kommer den nye Swift med et vinglevarslings-system, som sørger for at du holder deg på veien.

Ytterligere sikkerhetsutstyr inkludert i standardpakken er filvarsling-system, blindsonevarsling, parkeringssensor bak, trafikkskilt-gjenkjenning, ryggevarsling og oppvarmede sidespeil som gjør kjøreturen enda tryggere og mer bekymringsløs.

Pris fra kr. 259.900,-