Suzuki har lenge vært kjent for deres eminente firehjulstrekk. Nå kommer bilprodusenten med noe som vil sette dem på kartet i et nytt segment: Alle modellene deres er nå tilgjengelige som hybrider!

Nå kan du få alle Suzuki-modellene i en utgave som sikrer både lavere forbruk og CO2-utslipp. Da passer det ekstra godt at Suzuki ble kåret til å ha Norges beste hybridbil-garanti av Forbrukerrådet i 2018. I begrunnelsen sies det at Suzuki setter en ny standard i hybridbil-klassen. Dette gjør bilprodusenten ved å love at modellene Swift og Ignis skal ha minst 80 prosent batterikapasitet igjen etter fem år, noe få andre kan love.

Småbilene Swift, Ignis og ACROSS har vært tilgjengelig som hybrider en stund, men nå utvides altså hybridtilbudet med S-Cross og Vitara.

Men hva skiller Suzukis hybrider fra andre?

Suzukis hybridsystem er veldig plasseffektivt. Ofte kan slike systemer gå på bekostning av bagasjeromsplass, men alle Suzukis hybrider har et lite system som ikke fyller bagasjerommet.

Alle modellene tilbyr kombinasjonen av ALLGRIP-firehjulstrekk og hybrid til gode priser. Du får rett og slett veldig mye bil for pengene, med maks utstyrsnivå og firehjulstrekk inkludert i prisen.

Swift 4x4 er en av Norges mest solgte småbiler. Som hybridversjon er du sikret enda lavere forbruk og CO2-utslipp, i tillegg firehjulstrekk, filvarsling, Adaptiv Cruise Control, bakkestart-assistent, ryggekamera og DAB+ radio.

Ignis SUV 4x4 Hybrid er en innovativ og mer kompakt variant av en SUV, som også var Suzukis første hybridmodell. Med denne hybridbilen følger det Dual Camera Brake Support, Hill Hold Control, fleksibelt baksetesystem, kjørecomputer og multifunksjonsratt i skinn.

Vitara 4x4 har vært en storfavoritt hos nordmenn, og med den nye hybridmodellen får du en kombinasjon av en kraftfull turbomotor kombinert med et lavt forbruk. Med denne bilen kan du blant annet nyte bilens Adaptive Cruise Control, Dual Sensor Brake Support, Hill Hold Control, blindsonevarsling, kjørecomputer og multifunksjonsratt i skinn.

S-Cross Hybrid SUV 4x4 kommer også med en ny og sterkere hybrid turbomotor. Den er høyere, bredere enn første generasjon S-Cross og med et bagasjerom som rommer 440 liter er det klassens største. Bilen kommer blant annet med Bi-LED hovedlys, DAB+ radio med navigasjon og Bluetooth, ryggekamera, parkeringssensor foran og bak, Adaptive Cruise Control og Radar BrakeSupport.

ACROSS 4x4 Plug-in-hybrid er en robust og sporty SUV som er utstyrt med et klasseledende plug-in hybrid-system og med det elektroniske firehjulsdrift-system «E-Four». ACROSS 4X4 er en kompromissløs, fullverdig og moderne SUV, med høyt sikkerhetsnivå og sterke spesifikasjoner. 

Uansett hvilken av modellene du går for, er du garantert en bil som er som skapt for norske forhold.

Les mer om de forskjellige hybridene her!