Ignis Offroad 4×4 Hybrid

Ignis Offroad er en tøff, kompakt og fleksibel SUV med tøft design og smarte løsninger! Ignis leveres med et selvladende hybridsystem som gir lavt forbruk og mindre utslipp, noe som gjør den til en av Norges rimeligste firehjulstrekkere!

Les mer om modellen
Suzuki Ignis 4x4 Hybrid SUV i byen

Swift 4×4 Hybrid

Swift 4×4 er en av Norges mest solgte småbiler og den nye modellen kommer med en hybridmotor som sørger for enda lavere forbruk og CO2-utslipp. Dette gjør nye Swift til en avgiftsvinner – noe som gjenspeiles i den lave prisen.

Les mer om modellen
Suzuki Swift 4x4 Hybrid rød

Vitara 4×4 Hybrid

Kjempesuksessen Vitara 4×4 Hybrid kommer med nye avgiftsgunstige 130 hk Hybrid Turbo bensinmotor. De nye kraftfulle turbomotorene gir deg fantastiske kjøreegenskaper i kombinasjon med lavt forbruk!

Les mer om modellen
Suzuki Vitara 4x4 rød fra siden

Vitara 4×4 Fullhybrid

Nå kommer Vitara 4x4 som fullhybrid! En høyreist, rommelig SUV med fantastiske kjøreegenskaper og en lang rekke sikkerhetsfunksjoner.

Les mer om modellen

S-Cross 4×4 Hybrid

Den helt nye utgaven av S-Cross 4x4 Hybrid har et nytt, robust og karakteristisk SUV-utseende, en godt utstyrt standardpakke og et høyt sikkerhetsnivå og klassens største bagasjerom på 440 liter!

Les mer om modellen

ACROSS 4×4 Plug-in-hybrid

ACROSS 4X4 Plug-in-hybrid er en robust og sporty SUV, utstyrt med et sofistikert plug-in hybrid-system og med det elektroniske firehjulsdrift-system «E-Four». ACROSS 4X4 er en kompromissløs, fullverdig og moderne SUV.

Les mer om modellen
A-CROSS 4x4 SUV hybrid på snø