Ignis Offroad 4×4 Hybrid

Ignis Offroad er oppfølgeren til den helt nyskapende kompakt SUVen Ignis SUV. Med et enda tøffere design er Ignis Offroad klar for hverdagens utfordringer! Ignis er en avgiftsvinner med lavt forbruk og utslipp, noe som gjør den til en av Norges rimeligste firehjulstrekkere!

Les mer om modellen
ignis-kjørende-suzuki

Swift 4×4 Hybrid

Swift 4×4 er en av Norges mest solgte småbiler og den nye modellen kommer med en hybridmotor som sørger for enda lavere forbruk og CO2-utslipp. Dette gjør nye Swift til en avgiftsvinner – noe som gjenspeiles i den lave prisen.

Les mer om modellen
Swift Hybrid 4x4

S-Cross 4×4 Hybrid

Nye S-Cross 4x4 Hybrid er høyere, bredere og har den helt nye BoosterJet turbo bensinmotoren. S-Cross SUV har også hele 440 liter bagasjerom, som er klassens største. Firehjulstrekk er standard, og utstyrsnivået svært høyt.

Les mer om modellen
scross

Vitara Hybrid 4×4

Kjempesuksessen Vitara 4×4 kommer med nye avgiftsgunstige 130 hk Hybrid Turbo bensinmotor. De nye kraftfulle turbomotorene gir deg fantastiske kjøreegenskaper i kombinasjon med lavt forbruk!

Les mer om modellen

ACROSS 4×4

ACROSS 4X4 er en robust og sporty SUV, utstyrt med et sofistikert plug-in hybrid-system og med det elektroniske firehjulsdrift-system «E-Four». ACROSS 4X4 er en kompromissløs, fullverdig og moderne SUV.

Les mer om modellen