ACROSS 4x4 Plug-in Hybrid

ACROSS 4x4 hybrid SUV Kompromissløs, fullverdig og moderne SUV

ACROSS 4X4 Plug-in-hybrid er en robust og sporty SUV, utstyrt med et sofistikert plug-in hybrid-system og med det elektroniske firehjulsdrift-system «E-Four».

ACROSS 4x4 Plug-in Hybrid

ACROSS 4X4 Plug-in Hybrid er en kompromissløs, fullverdig og moderne familie-SUV. Den leveres med 4×4 og automatgir som standard, og kan trekke henger opptil 1.500 kg.

Med 75 km elektrisk rekkevidde kan du kjøre elektrisk i hverdagen, og samtidig slippe rekkeviddeangst på de lengre turene.

Ta kontakt med din nærmeste forhandler for mer informasjon om vår store familie-SUV!

Plug-in hybrid

ACROSS er utstyrt med et sofistikert plug-in hybrid-system som gir økonomisk forbruk og lave CO2-utslipp. Det skorter heller ikke på kjørefølelse, for bilen har både kvikk respons og lynrask akselerasjon. Rosinen i pølsa er en elektrisk rekkevidde på hele 75 kilometer.

Les mer om plugin-hybrid systemet til ACROSS
Plugin hybrid
ACROSS er utstyrt med et sofistikert plug-in hybrid-system som gir økonomisk forbruk og lave CO2-utslipp. Det skorter heller ikke på kjørefølelse, for bilen har både kvikk respons og lynrask akselerasjon. Rosinen i pølsa er en elektrisk rekkevidde på hele 75 kilometer.

I kjernen av plug-in hybrid-systemet er det to kraftige elektriske motorer som gir et kraftig dreiemoment i lav hastighet, kombinert med en sterk 2,5 liters motor for rask akselerasjon for høyere hastigheter. Denne kombinasjon av en 2,5 liters bensinmotor og to elektriske motorer på henholdsvis 134kW og 40kW, gir ACROSS en motoreffekt på hele 306HK. ACROSS Plug-in hybrid lader Bilen akselerer fra 0-100 på kun 6 sekunder! Plug-in hybrid-systemet er utstyrt med fire moduser: standarden EV-modus, auto EV/HV-modus, HV-modus og batteriladnings-modus. Sjåføren kan selv velge hvilken modus man ønsker å benytte, avhengig av kjøreforhold og batterinivå. I EV-modus vil kjøretøyet kun drives av den elektriske motoren, selv ved full akselerasjon. I EV/HV-modus vil bensinmotoren bidra når det for eksempel skal akselereres. I batteriladnings-modus vil den også ta over over lading av batteriet.

Avansert 4x4

Den sporty og robuste SUV-en er utstyrt med E-Four Electronic 4×4-system. Dette firehjulsdrift-systemet gir sjåføren god håndtering og kontroll på glatte underlag. Med E-Four systemet kan du velge mellom 4 ulike moduser: Normal, Eco, Sport og Trail. Ved å bytte modus vil bilen tilpasse seg forholdene og ønsket kjørestil. 4×4 er selvfølgelig inkludert i prisen på din ACROSS!

Sikkerhet

Suzuki har noen av markedets sikreste biler. ACROSS 4×4 er Suzukien med flest sikkerhetsfunksjoner, både passive og aktive sikkerhetsfunksjoner.

Les mer om sikkerheten på Suzuki ACROSS
Sikkerhet
Suzuki har noen av markedets sikreste biler. ACROSS 4×4 er Suzukien med flest sikkerhetsfunksjoner, både passive og aktive sikkerhetsfunksjoner.

Bilen kommer blant annet med:

Kollisjonsvarsler med auto-brems:

Dette systemet hjelper føreren med å unngå kollisjoner med andre biler, syklister eller andre myke trafikanter. Dette gjøres ved å overvåke veien med en millimeter-presis radar, samt et kamera. Systemet gir varsler og hjelper til med nedbremsing.

Dynamic Radar Cruise Control (ACC):

Dynamic Radar Cruise Control  sørger for at du kjører i en gitt hastighet og tilpasser avstanden til bilen foran. Fartsbegrensningen sørger for at du ikke overstiger hastigheten du har satt.

Blindsonevarsling:
Blindsonevarsleren overvåker om det kommer biler eller andre objekter passerende ved din blindsone. I sidespeilet varsles du med et ikon som lyser opp, i tillegg vil bilen gi et lydsignal om du kjører mot objektet i blindsonen.

Interiør

Det komfortable, velutformede interiøret med kvalitetstrekk og stillige detaljer bidrar til en svært komfortabel kjøreopplevelse.

Fullspekket med
utstyr
Oppvarmet
ratt
Sorte
skinnseter
 • Sorte skinnseter

  Bilens seter i sort skinn er av god komfort, og kan oppvarmes både forseter og bakseter.

 • 9" Touchskjerm

  9" touchskjerm som kan kobles opp med både Apple CarPlay og Android Auto.

 • 500 liter bagasjerom

  ACROSS leveres med et av klassens største bagasjerom, som rommer hele 500 liter.

Din ACROSS for under kr. 4.000,- pr. mnd.

Nå kan du lease den oppgraderte versjonen av ACROSS 4×4 Plug-in Hybrid for under kr. 4.000 pr. mnd.

Kontakt en av våre Suzuki-forhandlere for et komplett jubileumstilbud i dag!

Bli kontaktet for et tilbud

SPAR kr. 88.000,- på nye ACROSS 4x4 Plug-in Hybrid nå

Spar kr. 45.000,- på SafeTech utstyrspakke

Nå kan du kjøpe SafeTech utstyrsnivå den oppgraderte ACROSS 4×4 Plug-in Hybrid . Utstyret er verdt totalt kr. 45.000,- men vil koste deg kr. 0,-. SafeTech utstyrsnivå inkluderer: Oppgradert multimediasystem, trådløs Apple CarPlay, sorte skinnseter, 19" alufelger, elektrisk bakdør m/fotsensor, mørke ruter, 8-veis elektrisk førersete, oppvarmet ratt og bakseter, elektrisk parkeringsbrems.

Bli kontaktet for et tilbud

Vinterhjul inkludert i prisen - spar kr. 43.165,-

Nå får du Nokian vinterhjul inkludert i prisen når du kjøper ny ACROSS 4×4 Plug-in Hybrid. Dette har en verdi på kr. 43.165,- men vil koste deg 0,-.

Bli kontaktet for et tilbud

Galleri

Sportslighet og robusthet smeltet sammen i en fremtredende SUV preget av skarpe hjørner, dristige linjer og et tøft sporty ansikt med høy støtfanger og stor åpen grill.

Garanti

For et trygt og pålitelig bilhold, selges alle Suzuki med 5 år/100.000 km garanti, avhengig av hva som inntreffer først. I tillegg leveres bilen med 12 års rustgaranti og 5 års lakkgaranti. Alle biler er understellsbehandlet i Norge, som beskytter bilen din mot rustdannelse.

Farger

 • Blå

 • Grå

 • Sølv

 • Svart

Spesialfarger

 • Hvit

 • Rød

Forhandleroversikt

Ønsker du å komme i kontakt med en av våre forhandlere? Vi har forhandlere over hele landet. Klikk her for å finne din nærmeste forhandler.

Forhandleroversikt

Bli kontaktet

Ønsker du mer informasjon om Suzuki ACROSS? Fyll ut skjemaet under for å bli kontaktet av en av våre forhandlere.

Hva gjelder henvendelsen?

Hvilken modell?

Velg en modell

Velg forhandler

Velg en forhandler

Velg forhandler

Velg en forhandler

Jeg ønsker kontakt grunnet

Velg hvorfor du ønsker kontakt

Din kontaktinformasjon

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon om Suzuki fra våre forhandlere. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.