Suzuki i pressen

Ønsker du kontakt med vår PR-avdeling? Send mail til info@rsa.no.

Dinside/dagbladet: Familietest ACROSS - Endelig, Suzuki!

«Aldri før har en Suzuki vært så aktuell for norske familier. Her snakker vi ladbar bil, god plass, firehjulstrekk (som alltid) og mye utstyr.»

Les saken her

TV2.no : Knuser konkurrentene – kan gi stor opptur i Norge

«For Suzuki sin del blir nye Across svært viktig for det europeiske markedet. For ikke å snakke om her i Norge. Vi snakker ladbar SUV  med klasseledende elektrisk rekkevidde, 4×4 og ikke minst en god utstyrspakke.»

Les saken her

Motor.no: SUV-en som ikke svir på pengepungen

«Suzuki Vitara 4×4 viderebringer det klassiske designet man forbinder med Vitara, men innvendig er den fullpakket med sikkerhetsfunksjoner og elementer som fremhever komforten. Etter noen timer i bilen, både på motorvei og snøkledde skogsveier, kan vi si at denne jubilanten er et sikkert, trygt og økonomisk godt valg.»

Les saken her

Bilstoff.no: Denne har mange Suzuki-eiere ventet på

«Direkte imponerende er el-rekkevidden. Med 75 km WLTP er Suzuki A-Cross klasseledende her, og med ren by-syklus øker dette til hele 98 km. Dette åpner for atskillig høyere grad av utslippsfri kjøring enn de fleste andre ladbare hybrider kan tilby.»

Les saken her

Hva gjelder henvendelsen?

Hvilken modell?

Velg en modell

Velg forhandler

Velg en forhandler

Velg forhandler

Velg en forhandler

Jeg ønsker kontakt grunnet

Velg hvorfor du ønsker kontakt

Din henvendelse

Din kontaktinformasjon

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon om Suzuki fra våre forhandlere. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.